Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok po hraném celovečerním filmu si neobyčejně živě působící hra Jumanji připsala i seriálovou podobu. Tento animovaný seriál vypráví příběh dvou dětí, které se snaží vysvobodit svého dospělého přítele, který je ve hře nedobrovolně uvězněn. Hra se odehrává v nehostinném prostředí deštného pralesa, ve kterém není nouze o dravé šelmy, jedovatý hmyz, strmé skály a mnohé další nebezpečné a fantastické obludy. (Vuuul)

(více)

Recenze (12)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených animovaných seriálů ze zlaté éry Super Maxu. Parádní dobrodružné příběhy, hezky vtipná animace, dobrá hudba a hlavní hrdinové. Já to děvče a toho chlapce měla opravdu ráda:) Takže pokud někdo řekne Jumanji, tak pro mě rozhodně toto Supermaxovské Jumanji. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jumanji som nemal rád, bolo to určené pre deti, ale naháňalo mi to strach, dej bol akosi o ničom a seriál sa akoby nevyvíjal. Nápad bol zaujímavý, ale prevedenie a animácie zlé. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nemôžem tvrdiť, že sa mi film nepáčil v detstve, teraz ho však nemôžem vystáť. Tento animovaný seriál mi už vtedy prišiel taký bez poriadneho príbehu. A myslím, že ho v Tv ani dlho nevysielali. Z nostalgie som si pustil kúsok... A je to fakt zbytočná záležitosť. Vydojili posledné kvapky s kravy. ()

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál vůbec nevyužívá potenciál, jaký film měl. Dalo se to udělat úplně jinak a mnohem mnohem lépe. Jedním slovem: Zklamání. U filmu sem váhal mezi 4* a 3*. Tady váhám mezi 1* a odpadem!. U fimu sem ubral, takže tady taky uberu. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Ale blbost, takhle nízké hodnocení ? Samozřejmě, že to nemá na původní film. Ale jako animák Maska, rozvíjí to původní námět a docela dobře. Grafika je hezká, nápady celkem jdou. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi taký trošku zbytočný seriál, nakoľko tá sláva rovnomenného filmu nebola až taká veľká a toto bolo proste len varenie z vody, navyše s dosť zlými animáciami a nesympatickými postavami. Nemal som síce možnosť vidieť komplet všetky diely, ale z tej zhruba polovice sa dá vyvodiť jasný záver, že tu sa bavíme o ozaj podpriemernom animovanom seriáli, ktorý síce deti pobaví, ale v súčasnej dobe už nezaujme tak ako ostatné. 40 % ()

Mikovec 

všechny recenze uživatele

Některým lidem se člověk opravdu nezavděčí, tento seriál je toho důkazem. Slušný námět, scénář, sympatické zpracování, kvalitní dabing i hudba a stejně jsou někteří nemyslící jedinci schopní zde fláknout odpad. Ptám se proč? Co vás zde tak šíleně iritovalo, že snímek takové kvality házíte do stoky společně s výtvory, typu Ordinace, nebo Ulice? Kolik dílů jste viděli? Chápu, že někteří z vás nedají na film dopustit, jelikož ho viděli první a toto je pro ně pouze levná kopie. To ale není pravda, seriál pouze čerpá z filmu, nekopíruje ho, naopak ho doplňuje. Každopádně to chce hodnotit objektivně dámy a pánové, nikoliv tupě a bezmyšlenkovitě. Ale nejspíše bych tu neměl jen kritizovat blbečky, typu Dexter1 a Lasser, kteří se prostě rozhodli hodit tento kvalitní kousek mezi odpady a tím ho definitivně pohřbít a zaměřit se raději na hodnocení samotného seriálu. Seriál si podle mne bere z původního filmu to nejlepší. Každý díl je originál. V žádném případě zde nedochází k jakémukoliv stereotypu, nebo opakování už jednou zažitého. Osobně nemohu říci, že jsem se u některého dílu nudil, usínal u něj, či si ho pouštěl k zabíjení času a to se považuji za poměrně náročného diváka. Na seriál vzpomínám pouze v dobrém a názory neobjektivních kritiků na tom vůbec nic nezmění. Toto pouze dokazuje, že hodnocení na ČSFD se mnohdy nedá brát vážně. V tomto případě neodpovídá celkové kvalitě seriálu, který je na úrovni minimálně 80%, nikoliv podprůměrných 54%. Pro mě společně s animovaným Spidermanem a Mouchou jeden z nejkvalitnějších animovaných seriálů a nejhezčích vzpomínek z dětství. Mrzí mě, že už prakticky v českém znění neexistuje. Děkuji Supermaxi, za pěkné vzpomínky. ()

burg 

všechny recenze uživatele

O třídu horší, než jeho filmový předchůdce. Přesto skvělá zábava ze zlaté éry Supermaxu. Na konci každého dílu jsem byl děsně zklamaný, že se dětem nepovedlo Alana Parrishe zachránit... ()

Reklama

Reklama