Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok po hraném celovečerním filmu si neobyčejně živě působící hra Jumanji připsala i seriálovou podobu. Tento animovaný seriál vypráví příběh dvou dětí, které se snaží vysvobodit svého dospělého přítele, který je ve hře nedobrovolně uvězněn. Hra se odehrává v nehostinném prostředí deštného pralesa, ve kterém není nouze o dravé šelmy, jedovatý hmyz, strmé skály a mnohé další nebezpečné a fantastické obludy. (Vuuul)

(více)

Recenze (12)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi taký trošku zbytočný seriál, nakoľko tá sláva rovnomenného filmu nebola až taká veľká a toto bolo proste len varenie z vody, navyše s dosť zlými animáciami a nesympatickými postavami. Nemal som síce možnosť vidieť komplet všetky diely, ale z tej zhruba polovice sa dá vyvodiť jasný záver, že tu sa bavíme o ozaj podpriemernom animovanom seriáli, ktorý síce deti pobaví, ale v súčasnej dobe už nezaujme tak ako ostatné. 40 % ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nemôžem tvrdiť, že sa mi film nepáčil v detstve, teraz ho však nemôžem vystáť. Tento animovaný seriál mi už vtedy prišiel taký bez poriadneho príbehu. A myslím, že ho v Tv ani dlho nevysielali. Z nostalgie som si pustil kúsok... A je to fakt zbytočná záležitosť. Vydojili posledné kvapky s kravy. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jumanji som nemal rád, bolo to určené pre deti, ale naháňalo mi to strach, dej bol akosi o ničom a seriál sa akoby nevyvíjal. Nápad bol zaujímavý, ale prevedenie a animácie zlé. ()

Mikovec 

všechny recenze uživatele

Některým lidem se člověk opravdu nezavděčí, tento seriál je toho důkazem. Slušný námět, scénář, sympatické zpracování, kvalitní dabing i hudba a stejně jsou někteří nemyslící jedinci schopní zde fláknout odpad. Ptám se proč? Co vás zde tak šíleně iritovalo, že snímek takové kvality házíte do stoky společně s výtvory, typu Ordinace, nebo Ulice? Kolik dílů jste viděli? Chápu, že někteří z vás nedají na film dopustit, jelikož ho viděli první a toto je pro ně pouze levná kopie. To ale není pravda, seriál pouze čerpá z filmu, nekopíruje ho, naopak ho doplňuje. Každopádně to chce hodnotit objektivně dámy a pánové, nikoliv tupě a bezmyšlenkovitě. Ale nejspíše bych tu neměl jen kritizovat blbečky, typu Dexter1 a Lasser, kteří se prostě rozhodli hodit tento kvalitní kousek mezi odpady a tím ho definitivně pohřbít a zaměřit se raději na hodnocení samotného seriálu. Seriál si podle mne bere z původního filmu to nejlepší. Každý díl je originál. V žádném případě zde nedochází k jakémukoliv stereotypu, nebo opakování už jednou zažitého. Osobně nemohu říci, že jsem se u některého dílu nudil, usínal u něj, či si ho pouštěl k zabíjení času a to se považuji za poměrně náročného diváka. Na seriál vzpomínám pouze v dobrém a názory neobjektivních kritiků na tom vůbec nic nezmění. Toto pouze dokazuje, že hodnocení na ČSFD se mnohdy nedá brát vážně. V tomto případě neodpovídá celkové kvalitě seriálu, který je na úrovni minimálně 80%, nikoliv podprůměrných 54%. Pro mě společně s animovaným Spidermanem a Mouchou jeden z nejkvalitnějších animovaných seriálů a nejhezčích vzpomínek z dětství. Mrzí mě, že už prakticky v českém znění neexistuje. Děkuji Supermaxi, za pěkné vzpomínky. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených animovaných seriálů ze zlaté éry Super Maxu. Parádní dobrodružné příběhy, hezky vtipná animace, dobrá hudba a hlavní hrdinové. Já to děvče a toho chlapce měla opravdu ráda:) Takže pokud někdo řekne Jumanji, tak pro mě rozhodně toto Supermaxovské Jumanji. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama