Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(54)

Obsahy(1)

Animovaný seriál, který čerpá hlavně z filmové adaptace z roku 1994. Hlavní postavou je nešikovný smolař Stanley Ipkiss. Jednoho dne ale nalezne magickou zelenou masku, která mu po nasazení dodává nadpřirozené síly. Ze Stanleyho Ipkisse se stává elegán, který si dokáže ze svých nepřátel tropit kruté žerty. (Ignus.cz)

Recenze (41)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nepříliš dobře animovaný seriál, který značně vaří z vody. Potenciál zde díky neomezeným možnostem groteskových eskapád byl značný. Ovšem výsledek je pouze nudné a nenápadité využití několiksetkrát viděných "animákoidních" grimas. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Převládají spíše dobré vzpomínky na tento seriál... Sice si mohli tvůrci do každého dílu díky kouzelné Masce vymyslet v podstatě co chtěli a někdy to působilo přehnaně přeplácaně, to mi ale jako dítěti příliš nevadilo. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Pokud se nepletu, tak maska byla možná ještě před Batmanem a určitě jsem sbírala Poga. Ted už mi to nic neříká, hodnotím ale patnáct let staré pocity ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ani pořádně nevím, proč se mi tenhle animovaný seriál líbí, snad proto, že v každém díle mě ten zelenej šašek dokázal překvapit nějakou novou neuvěřitelností a také plejádou rozmanitých nepřátel.... ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Jo, tenhle seriál dávali na Primě (Premiéře) v 19:45, pamatuji jak jsem se snažil nevynechat ani jeden díl ;) Bylo to barevný, pohybovalo se to a občas to bylo vtipný - co víc byste chtěli :)) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento seriál s maskovaným mužom som rád sledoval, bol vtipný, mal krátky a zaujímavý dej a animáciami bol dosť dobre spracovaný, od filmu s rovnakým názvom to má ďaleko a myslím, že v dobrom. Nepatrí to však medzi moje obľúbené seriály, ten humor je podľa mňa taký násilnícky, hrubý a nevkusný a najvyššie kritériá to teda po žiadnej stránke napriek dobrým momentom nespĺňalo. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Byla to dobrá prdel. Hl., když si ji nasadila ženská.:))) A teď prosím TASku dle původních comicsů. Děkuji. To by se dětičky divili i ušima. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Klasický animovaný seriál, který vaří z vody slavného filmu. Občas baví a někdy je neuvěřitelně vtipný, ale více jak 50% ode mě nedostane. ()

Reklama

Reklama