Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně jsou zase tady... Tom a Jerry, nerozluční kumpáni, kteří se navzájem nenechají vydechnout. A protože jejich předchůdcům je už přes padesát let, přicházejí v nové podobě ještě hravější, rychlejší a vykutálenější. Tom a Jerry Kids se svými kamarády se představují... (duklak2)

Recenze (77)

kOCOUR odpad!

všechny recenze uživatele

Zápach bankovek zaplétá svá osidla s animovaným světem a zabíjí původní legendu přímo strašlivou smrtí. Tatam je zábava, o dobrý nápad jsem ani nezakopl a z nových postav (PROČ nové postavy?) je mi mdlo. Špatně. Všechno špatně. Ach jo. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Lady Galadriel má pravdu. The world has changed :) a stal se komerčním doupětem, které z machrovinky jakou "staří" Tom a Jerry byli, vytvořilo neuvěřitelně plytkou zábavu. Jediným přínosem je Droopy... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vážně nechápu, proč! Původní grotesky byly geniální, srandovní a správně amorální - a dětem se to líbilo. Tak nevím, proč vznikla potřeba tyhle nové zinfantilnit, obrousit hrany všem kovadlinám a krabicím s dynamitem a z námi staršími milovaných postaviček udělat takové "roztomilé" blbečky. 20% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašné. Otravné, preafektované, až hypnoticky debilné. Totálna degradácia klasických grotesiek. Dôkaz toho, že staré príbehy mali "niečo", čo už dnešní animátori ani scenáristi, nech sa akokoľvek snažia, nedokážu vložiť do svojich filmov. Ešteže nám ostali stovky starých príbehov... ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Podíváte-li se na krátkometrážní příběhy T. & J. z dílen Hanny a Barbery, nemůžete tohle ohodnotit o moc lépe. Jde jen o ubohý odvar, který zaostává dokonce i animací, ačkoli je vytvořen cca. o 40 let později. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Tom & Jerry Kids" mal pre mňa od začiatku jeden veľký problém. Fakt, že sa to síce volá "Tom & Jerry Kids" no vždy, keď som to pozeral, tak som mal pocit, že najviac som videl nejaké epizódy s Droopym. To, že urobili z Toma a Jerryho decká mi viac-menej nevadilo. Keď som bol decko ma to neštvalo. Dnes to síce pôsobí ako keby sa Tom a Jerry narodili v budúcnosti, kým ich skutočné dospelácke dobrodružstvá boli v minulosti. A tu to skutočne vadí. Je to vysoko 90s a vôbec nikto nepremýšľal nad tým ako to zladiť spôsobom, aby to fungovalo. Proste chceli mať svoj 90s animovaný seriál a s príchodom Toma a Jerryho to bude ono. Takže to mi vždy vadilo. Každopádne sú tu aj pozitívne stránky. Niektoré epizódy boli lepšie ako iné. Sem-tam sa tu našla epizóda s Tomom a Jerrym, ktorá ma bavila a mala energiu. Takže to je fajn. Animácie sú podľa mňa tiež celkom na úrovni. Vyzerá to dobre a nijako mi to nedráždi oči. Pokiaľ sa teda na scénku nedostal Droopy. No jedna vec, ktorú si z tohto vždy vybavím je titulná skladba. Tá mi dodnes znie v hlave a občas si ju rád pripomeniem. Ak ste ju nepočuli, môžete si ju vypočuť tu. A vždy som si ju rád vypočul. Čo sa zvyšku týka, niekedy som ostal, niekedy nie. Plus je zaujímavé ešte aj jedno. Tom a Jerry sú deti. Ale Spike je stále dospelý a má aj syna Tyka. Kde je logika tu? Mohli sme mať aj deckú verziu Spika bez syna. Hodnotenie: C ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem shlédl a od té doby mám noční můry. Srovnávat to s původním Tomem a Jerrym může tak maximálně někdo po roztroušené skleróze. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to slabý kocour snaha se cení a každým dílem sem se pousmál někdy í víc ale není to pravé co mám rád. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ze série Kids Show jsem pozřel akorát Hvězdní tuláci, které mám na VHS a ze seriálem se to nedá vůbec srovnávat. Dávám 2 hvězdy jen z nostalgie. Kdybych se na to díval dneska, tak dám odpad, kdežto původní seriál by mě bavil i dnes. ()

Související novinky

Tom a Jerry nabírají obsazení

Tom a Jerry nabírají obsazení

28.04.2019

Animovaný a zároveň hraný remake Toma a Jerryho začíná obsazovat důležité role. V té hlavní se nakonec objeví herečka Chloë Grace Moretz (Kick-Ass), která ztvární postavu Kayly – zaměstnankyni… (více)

Reklama

Reklama