Reklama

Reklama

Dance with Me

  • Japonsko Dansu wizu mî (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Shizuka Suzuki (Ayaka Miyoshi) pracuje ve velké obchodní společnosti a právě se jí plní sen. Má šanci postoupit na lepší místo a zajímá se o ni sympatický mladý manažer. Jenže nešťastnou shodou okolností vstoupí v pouťovém parku do stánku starého hypnotizéra a je zhypnotizována, aby tančila či zpívala vždy, když slyší hudbu. Po prvním muzikálovém čísle si vyžádá týden dovolené, aby hypnotizéra našla a zbavila se zakletí. Movie road může začít. (Jirka_Šč)

(více)

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době japonský film, kdy máte pocit, že sledujete něco výjimečného. Příběh o hypnóze jedné úspěšné OL mě fakt bavil, zejména proto, že hlavní představitelka Ajaka Mijoši je ultimátní kočka (doufám, že se z ní stane velká hvězda filmu, má k tomu vše potřebné, výšku, tvář, tělo, talent). Šizuka se během putování dozví pár věcí o sobě a ostatních, všechny konflikty a problémy jsou vtipně vyřešeny. Film má prostě švih, energii, nápaditost, hudební stránka baví, komedie, kterou běžně neuvidíte. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že z původního teaseru jsem měla o filmu malinko jinou představu, než jak ve výsledku působil jako celek, ale přesto jsem s další Yaguchiho filmovou jízdou (nutno říci, že tentokrát muzikálovou!) nadmíru spokojená. Nedosahuje možná takových kvalit jako například jeho Wood Job či Happy Flight, ale pokud máte chuť na tak trochu šílenou muzikálovou komedii, tak toto je výborná volba. Film, který rozhodně dokáže pozvednout náladu a pobavit. Jsem ráda, že jsem měla film možnost vidět tak brzy po premiéře. (Viděno na palubě letadla společnosti ANA.) ~(4,2)~ ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Jemně trhlý a dějově lehce pohádkový muzikál. Na začátku jsem měl všelijaké pocity, ale nakonec se mi líbilo, mnohé taneční scény s podíval opakovaně a dvě písničky si našel v originální verzi. Nakažlivé. Ayaku Miyoshi jsem viděl poprvé a je sympatická. Přičemž oceňuji, jak zvládla různé hudební styly - upřímně - v klasickém tanci v parku nebyla až tak doma, ale zase street dance jí v krátké ukázce sedl perfektně a je jen škoda, že ho nebylo víc. Napsal jsem obsah. ■ "Dance With Me." ■ P.S. Tancuju doma https://youtu.be/y3LLGt2nk1s nebo https://youtu.be/rMbB5tiz0Z0 ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Je možné, že tomuto filmu až příliš nadržuji, protože jeho hlavní představitelku Ajaku mám moc rád a její kariéru sleduji už roky, ale je to velmi příjemná hudební komedie. (Jenom nevím, proč je v popisku napsáno muzikál, protože pod tím pojmem si většina lidí představí 2 hodiny tance a zpěvu v kuse, ale tak to opravdu není.) ()

Reklama

Reklama