Reklama

Reklama

Princova cesta

  • Francie Le Voyage du prince (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Když při jedné ze svých procházek po pobřeží objeví mladý opičák Tom bezvládného a zraněného starce, netuší, jak velké tajemství před ním leží. Prošedivělý muž je princem, který pochází z neznámého kontinentu. Mezi ním a mladíkem se začne odvíjet překvapivé přátelství. V Tomově světě, z něhož se vytratila radost, nadšení i smysl pro dobrodružství působí pošetilý starý princ jako zjevení, které ale ne všichni vítají s nadšením. Dva přátele čeká magická cesta za poznáním, která vede skrze podivuhodné velkoměsto až do neprobádaných hlubin lesa. Film Jeana-François Laguionie a Xaviera Picarda je okouzlující poklonou imaginaci a ódou na přátelství nespoutané konvencemi. (Artcam Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (6)

blondboss

všechny recenze uživatele

V niečom veľmi unikátny snímok, v niečom veľmi upokojujúci, v niečom zas veľmi hluchý až nudný bez nejakej zaujímavejšej dejovej linky. Každopádne ma celkom dostali veľmi slušné animácie, ktoré sa značne líšia od tých klasických veľkorozpočtových, ale tu to paradoxne vôbec nebolo na škodu a celkovo tomuto snímku s príjemnou melancholickou hudbou pridali na exkluzivite. Kebyže je to dejovo trošku viac rozvetvené, pridám aj ďalšiu hviezdu, takto sú to len silné tri. 65 % ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nezáživná a předvídatelná variace na Gulliverovy cesty, příliš plytká na film s přesahem a příliš rozháraná na pohádku. Příběh nakousl několik motivů, aniž by jakýkoliv rozvinul, nebo přinesl uspokojivé stanovisko. Silnou myšlenkou neoplývá ani zbytečně předčasný a jalový závěr. Připadalo mi, jako kdybych sledoval brutálně sestříhanou verzi mnohem lepšího a emocionálně plnějšího snímku. ()

Reklama

cinemafil 

všechny recenze uživatele

Film o naději , síle snů a naději. Vizuálně zdařilý snímek. Nikdy není pozdě doufat. Jak uzavření se dosebe vede jen ke zkáze a postupné celkové devastaci. Dávám 3* ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování filmu Le Château des singes z roku 1999 v modernějším pojetí animace. Příjemný návrat do jednoho ze světů Jean-François Laguionie v příběhu o odvaze a nezdolném přátelství. ()

holeys 

všechny recenze uživatele

Krásný film který pracuje se silnými společenskými tématy, aniž by zabředal do deprese z nich. Moc se mi líbilo:) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama