Reklama

Reklama

Uprchlík

(seriál)
  • Česko Uprchlík: Štvanice pokračuje (více)
všechny plakáty
USA, 2000, 22x45 min

Hudba:

Louis Febre

Hrají:

Tim Daly, Mykelti Williamson, Devon Gummersall, Kelly Rutherford, Janet Gunn, Nick Chinlund, Dennis Boutsikaris, Clea DuVall, Kate Walsh, Stacy Edwards (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Uvězněn v nejvyšších patrech rozestavěného mrakodrapu Dr. Richard Kimble ví, že není úniku. Poručík Philip Gerard, který ho pronásledoval z Chicaga až do Miami je příliš houževnatý, příliš chytrý a příliš blízko. Při pohledu do pistole Gerarda se Kimble náhle rozhodne pro poslední možnost. Po hlavě se vrhne z budovy a doufá, že se nějak zachytí sítě o mnoho pater níže. Nové hvězdy, nové zápletky, další napětí: pronásledování rukou zákona má nový význam v tomto napínavém seriálu. Mezi tvůrce patří producenti filmu Uprchlík z roku 1993 Arnold a Anne Kopelsonovi. Mykelti Williamson (Forrest Gump, Heat - Nelítostný souboj) hraje neúprosného Gerarda a Tim Daly (Wings - Křídla, Storm of the Century) uprchlíka z vězení Dr. Kimbla, který byl neprávem odsouzen za vraždu své ženy. Štvanice může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

anderson 

všechny recenze uživatele

Tento 22-dielny seriál/séria bežal pod typickým názvom UPRCHLÍK aj na NOVE. A to v čase keď sa v USA séria ešte vysielala (január 2001). (Odkaz pre JOHNa DOE: Aj film A.Davisa, aj táto verzia z roku 2000 sú remakom klasického seriálu zo 60-tych rokov.) Je trestné, že tvorcovia (kvôli neúspechu v USA, alebo kvôli 11.9.2001?) sériu nechali bez rozuzlenia. STEPHEN LANG, ktorý geniálne stvárnil jednorukého vraha tak ostal nepotrestaný a jeho identita neodhalená. Hanba Vám WARNER BROS ! (25.3.2004) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Opakuje se situace z Odpadlíka (a tématicky podobných seriálů). Z počátku zajímavé, ale postupem času upadající do scénáristického stereotypu "tak co tam dáme tentokrát, aby mu to zas nevyšlo"), což začne být po pár desítkách dílů značně otravné... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Asi budu zase v opozici, protože mě se tenhle seriál líbil. Říkal jsem si, že to bude nudné, ale nezdálo se mi to a navíc byl vnitřní život hlavního hrdiny zobrazen velmi dobře. No a docela šokantní závěr. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Svého času v zaslouženém hlavním vysílacím čase napínavá podívaná se schopným sympaťákem Timem Dalym byla malým zjevením, u jehož žádné epizody jsem nesměl chybět. I na ploše jediné sezóny se ale projeví očividná (a v tomto případě i logická) repetetivnost epizodických zápletek, kterým slouží ke cti hlavně to, že se nesníží k vymýšlení nejnepravděpodobnějších zvratů. Přesto si seriálový Richard Kimble zasloužil větší šanci než mu produkce dala. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Záčet velmi dobrý, ale s každým dalším dílem stoupající nuda šeď šeď! Doporučuju jen pilot a prvni tři-čtyři díly ... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ale jo, občas se to dalo, ale kdyby nebylo filmu s Harisonem Fordem, těžko bych vám dnes o obsahu dokázal říct něco jinýho, než že je to o nějakým utečenci. Ale tomuhle se říká vaření z převařenýho sáčku čaje. Nejdřív průměrný seriál, pak výborný film a nakonec takováhle blbina. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

v každom dieli tohoto seriálu hlavného hrdinu už-už chytia a on im vždy na poslednú chvíľu utečie. Umelo vytvárané zápletky mi už išli v neskorších dieloch poriadne na nervy .... Slabý odvar filmu s Harrisonom Fordom .... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů radost sledovat, postupem času ale seriálový Uprchlík sklouzává s dalšími díly ještě hlouběji, než do podprůměrné šedi... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mizerný remake, ktorý predstavuje klasickú podobu cliffhanger naťahovanej kaše padajúcej až do komických rovín. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka blu-ray edicii filmu s Fordom na ktorom sa nachadza pilot k tomuto serialu som si pozrel aspon pilot a po jeho skonceni na dalsie diely nemam najmensiu chut. Su tam dve akcne sceny, ktore vykradaju samotny film. Ale aspon su na TV pomery kvalitne prevedene. O zvysku sa to neda povedat. Je to po dejovej stranke paradoxne taka skratkovita verzia filmu v ktorej vôbec nefunguje dramaticka stranka. A podla komentarov to tak je aj v dalsich dieloch. Takisto herecke obsadenie mi prislo dost slabe, takze sa ani necudujem, ze serial po prvej serii zrusili. 4/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Oproti fantastickému filmu veľmi slabý seriál, ktorý sa ani v najmenšom neťahal ani len na U.S. Marshals a nieto ešte Harisonovu verziu Utečenca. ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Uprchlík Richard Kimbley jezdí od měta k městu a pomáhá lidem v nouzi,za zamínkou dopadení pravého vraha.Tohle si skvělý film s H.Fordem skutečně nezaslužil.Bezbřehá a stále se opakující nuda. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

ripo má pravdu, príbeh roztiahnutý na 22 častí, nedokončený seriál, hlúpo skončená posledná časť, umelé zápletky ktoré nemali hlavu a pätu, proste akoby sa zakaždým zrazu niečo posralo a utečenec musí furt proti niečomu bojovať. Nie nie, tento remake má veľa dier, ale keď som bol mladší som to ešte tak nevnímal, takže som si ho v pohode pozrel... ()

Reklama

Reklama