Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Tylor Tuskmon byl na Univerzitě pro příšerky premiant ve strašení, a tak se nechal přijmout do společnosti Příšerky s.r.o. jako strašák. Ale ouha! V den nástupu se dozví, že ve firmě už nechtějí strašáky, ale šprýmaře! Tylor je tak dočasně přeřazen k partě údržbářů, což zcela nabourá jeho plány. A tak si vytyčí nový cíl: Stát se šprýmařem. (Disney Channel)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Příšerky mám hrozně rád, ale tento seriál s klidným srdcem opravdu doporučit nemůžu. Tvůrci udělali obrovskou chybu, že se rozhodli věnovat většinu prostoru úplně novým postavám, které jsou bohužel strašně nesympatické a záměrně divné a otravné. Což byl prostě hrozný nápad. Humor ve většině případů také spíše nefunguje než funguje. Navíc je stejně divný a otravný jako nové postavy. Objeví se zde sice spoustu starých známých, ale jejich role je bohužel dost upozaděná ve prospěch těch otravšerek. Zápletky jsou dost přímočaré, očekávané, s opravdu podivným morálním ponaučením. Děti to asi docela zabaví, ale s přihlédnutím k tomu, že existuje mnoho lepších animovaných seriálů podle filmů, nemůžu bohužel hodnotit lépe. 2* 45% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Děti budou nejspíš relativně spokojené,protože pořád jde o Příšerky a krom pár nových postav tu potkají hodně starých známých,ale dospělému divákovi tahle série nic nepřinese.Příběh je přímočaře prosťoučký a humor spíš infantilní a ne moc funkční.Jednotlivé epizody jsou sice krátké a není problém je přežít ve zdraví ale jako celek tohle dojení úspěšné a zajeté značky moc nefunguje…40% ()

Reklama

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Po prequelu jsem si strašně moc přál něco co bude na původní film navazovat a konečně nás zase přenese do úžasného světa příšerek. Tohle sice není úplně stoprocentní uspokojení ale je příjemné vidět další vývoje starých známých charakterů ale i jejich světa. Sice zamrzí lehce chudší vizuál a fakt že to vlastně ani není od Pixaru ale i tak fajnový přírůstek do téhle frančízy. Hlad po třetím filmu ale stále trvá ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál, ďaleko ďaleko lepší ako kraťasy typu Baymax, Cars on the Road a podobne. Tadiaľto vedie cesta pre Disney, hneď ma to nalákalo na nejaké to pokračovanie aj s dcérkou. Milé postavičky, animácia tak akurát, príbehovo zaujímavé a sitcomové spracovanie, myslím dĺžkou aj námetmi tiež sadlo, ďaleko lepšie ako tie na začiatku spomínané pár minútové srajdy. ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Známá značka se přesouvá na seriál, je tohle taktéž odpad? Rozhodně není a jsem za to v celku rád, kdo by přeci chtěl aby se tomuto dílu něco nepovedlo. Příšerky v rachotě mají skvělé nápady, parádní provedení, klasický styl Příšerek a hodně dobrých scén. Některé epizody teda byli dost nudné, ale některé naopak měli tu správnou dávku téhle legendy. Nové postavy a tématiky seriálu jsou pro mě boží a tohle nejde nemít rád.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama