Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(více)

Recenze (63)

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Být feťákem má svoje výhody. Jednou z nich je ta, že se vám může líbit TOHLE... ... Jenže já nejsem, KURVA, feťák!!! ... ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Ešte teraz mi brní v ušiach z hlasitého chrčania malého Chewbaccu. Stále mi vrtá hlavou, ako mohla k účinkovaniu v tomto zázraku súhlasiť stará partia z pôvodných filmov. O kúsok (ne)znesiteľnejšie než tá zvláštna Turecká verzia. ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Väčší dôkaz toho, ako sú Star Wars hlavne úspešným komerčným produktom ani nedostanete, hneď po úspechu prvého filmu sa na obrazovky priplietol tento neuveriteľný "výtvor reklamy". ()

A_V odpad!

všechny recenze uživatele

Bizár ocenit umím, tak jsem předpokládala, že se alespoň pobavím. Ale tohle bylo too much. Nedá se. Hodně se nedá. (jediným světlým okamžikem je otrávený výraz Harrisona Forda v závěru) ()

FellowT odpad!

všechny recenze uživatele

Ako by som začal... Jedného krásneho dňa sme sa s kamarátmi rozhodli že si pozrieme tento krásny dobrodružný/ /sviatočný /rodinný /sci-fi /erotický /muzikál plných emocií, radosti či obav s ohlučujúcimi a opakujúcimi zvukmi tvorov menom Wookie, ktorý vám rozhodne spríjemnia skoro dvojhodinový hudobný zážitok. Ak sa pýtate.... Budú tam aj titulky ? Nemajte obavy nebudú. Užijete si plný dvojhodinový zvukový potencial emocionalnych výlevov Wookie. Potom prichádza na rad muzikál. Kde si poviete... "Konečné niečo iné..." CHYBA ! Zistite že nie len Wookiovia vám možu s prijemniť tento skvost. Hudobné skupiny vám prídu ako na drogách a máte chuť si zobrať aj vy... aby muzikál skôr ubehol. Nehovoriac o medzihviezdnej pornografií pre starých wookieov. Tento muzikál odporúčam pozrieť len ak máte pud sebezáchovy v úplnom poriadku. (Trash) ()

Spacestone 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu si i největší fanoušek Hvězdných válek párkrát zívne, proto nechápu jak mohl Lucas dopustit, aby nějaký divák Hvězdných válek tohle viděl, takže dvě hvězdy za název Star Wars a za animovaného Boba Fetta. ()

Gormie 

všechny recenze uživatele

Je to něco tak příšerného, že se mi to jistým zvráceným způsobem líbilo. Těch pět hvězdiček berte s velikými úvozovkami. ()

Czexx odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si pouštějte pouze v případě, že je to jeden z posledních vašich nehodnocených filmů na ČSFD, nebo jste náhodou odborníci na "wookieštinu". Že je toto povinnost pro fanouška SW? Ne, není a uřpímně nechápu těch 35 %. Odpad - bez debat. Ke komentáři M.a.t.t.a: S alkoholem a ve skupině je to skutečně chvíli sledovatelné a dá se i zasmát, ale otrava alkoholem za to vážně nestojí, takže až vás to začne štvát, prostě to vypněte. ()

Karlosik_4 odpad!

všechny recenze uživatele

ÍÍÍÍÁÁÁU UÁÁÁÍÍ ano, přesně tohle a mnohem víc se toho ve filmu dozvíte, že nevíte co to znamená? Já taky ne, protože tento film má vysvětlí tak maximálně to, jak udělat nějakej koláč, ale neřekne vám to celé. Přejdu to, že tam bylo nějaké mezigalaktické Péčko, protože tam byl i fajn animák s  Bobba Fettem. Děkuji pěkně, ale podruhé již opravdu ne. ()

Ramnit2402 odpad!

všechny recenze uživatele

huuguughghg uughghhhgh uggguh wrrhw aarrragghuuhw uuh awwgggghhh uughghhhgh hnnnhrrhhh aarrragghuuhw aaaaahnr uughguughhhghghghhhgh aaaaahnr huurh huurh huurh huuguughghg raaaaaahhgh uughghhhgh uugggh huurh raaaaaahhgh uughguughhhghghghhhgh huuguughghg huurh aarrragghuuhw uughghhhgh aarrragghuuhw aaahnruh huuguughghg wrrhwrwwhw huuguughghg raaaaaahhgh raaaaaahhgh uughguughhhghghghhhgh aaaaahnr wuuh aguhwwgggghhh. ()

Skyw4lker7 

všechny recenze uživatele

O tomto špeciáli som vedel už dlho. Vznikol po "New Hope". V čase ked bolo okolo Star Wars veľký boom a zrejme chcela zarobiť aj CBS. Je to teda TV výtvor z r.78 takže sa nie je ani čo čudovať ako to vyzerá... Videl som 10min. Či sa k tomu ešte vrátim tak to veru neviem 🤷.. 1* lebo Star Wars... ()

SONITA 

všechny recenze uživatele

Absolútny vrchol celej ságy a hotové umelecké dielo. Lepšie ako VII, VIII a IX epizóda dohromady jednoznačne. ()

Elisandra 

všechny recenze uživatele

No, tak co k "tomuhle" dodat... Já opravdu nevím... Podle mne je tohle ideální film pro sebevrahy. Zkuste si to pustit před tím než dokončíte, co máte plánu. Opravdu. Protože pokud ani po tomhle neuznáte, že Váš život ještě není tak strašný, tak pak jste asi jedním z těch, co se na tomhle VYVHRELI filmové tvorby podíleli. Upřímně, já bych chtěl okusit tu látku, jíž všichni co s tím mají co společného museli nedobrovolně přijmout, aby dokázali zplodit něco tak DEHONESTUJÍCÍHO. Já sám jsem se první hodinu sám sebe ptal proč to k***a sleduji a zbylou půlhodinu jsem se už jen modlil a plakal: "AŤ UŽ TO PROPÁNAJÁNA SKONČÍ!!!" A proto tu hvězdičku nedávám ani za odvahu něco takového pustit do televize a vůbec do světa, ale pro všechny co trpěli se mnou a dokázali tu věc dodívat až do konce. P.S.: A jestli tohle měl být kapitalistický výsměch socialistickým silvestrovským večerům, pak jsem rád, že jsem se nenarodil ve Velké Americe. ()

Reklama

Reklama