Reklama

Reklama

Becker

(seriál)
  • USA Becker
všechny plakáty
USA, (1998–2004), 47 h 18 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Dave Hackel

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Ted Danson, Hattie Winston, Shawnee Smith, Alex Désert, Terry Farrell, Taylor Handley, Nancy Travis, Frances Fisher, Colin Ferguson, Jorge Garcia (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(129)

Recenze (6)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ubožácký sitcom bez humoru. P.S.: Taky vám Ted Danson připomíná Frankensteinovo monstrum? Děsivá, nereálná výška, placatá lebka, propadlé oči... ()

Danqo

všechny recenze uživatele

„It's like that show Becker, you know, with Ted Danson? I watched the entire run of it, hoping that it would get better, and it never did. It had all the right pieces, but it just-- It couldn't put them together. And when it got canceled, I was really bummed out, not because I liked the show, but because I knew it could be so much better, and now it never would be. And that's what losing a parent is like. It's like Becker.“ BoJack Horseman S05E06 ()

crudo 

všechny recenze uživatele

Na první pohled "béčkový" seriál z produkce CBS. Na druhý pohled jeden z nejlepších seriiálů, který se na našich obrazovkách objevil. V hlavní roli s Tedem Dansonem, který neumí zklamat. ()

josiah 

všechny recenze uživatele

Becker je předobraz House, takže pokud jste se smáli u Hause, pobavíte se i tady. Trochu podeziram H.Laurieho, že se inspiroval taky. Je to jednoduché a vtipné. Nemáte potřebu se vracet, a koukat na to znovu, ale úsměv na tváři to udělá. Škoda, že Ted Danson nedostal větší prostor ve filmu. Jeho posledni serialy jako the Good Place nebo Bored to Death ukazují, že má co nabídnout. ()

Reklama

Reklama