Reklama

Reklama

Na zdraví

(seriál)
USA, (1982–1993), 110 h 7 min (Minutáž: 22–47 min)

Hudba:

Craig Safan

Hrají:

Ted Danson, Shelley Long, Kirstie Alley, Nicholas Colasanto, Rhea Perlman, Woody Harrelson, Kelsey Grammer, Bebe Neuwirth, George Wendt, Paul Willson (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(272)

Obsahy(1)

"Na zdraví" je bar, který převezme Sam Melone, playboy se slabostí na letušky. Bar pravidelně navšťevují jeho kamarádi s nudným životem, aby si ho zpestřili a odpoutali se od problémů (s alkoholem). Mezi zaměstnanci baru je poměrně jednoduchý, a proto vtipný Woody a také místy protivná číšnice, která pase po majiteli domu, ve kterém se bar nachází. A taky Rebecca, která sice v baru pracuje, ale nikdy nikdo ji pracovat neviděl. (masw)

(více)

Recenze (62)

Prokii 

všechny recenze uživatele

K tomuto serálu si musíte najít cestu - jak jsem mnohokrát slyšel, buď ho máte rádi nebo pravý opak. Není to o tom, že se bude smát celý díl, ale najdete si své hlášky, na kterých to stojí, a těm se zasmějete. Každému, kdo v tom seriálu hraje výraznější roli, se nedá nic vytknout, ti jsou skvělí a zmiňovat každého by chvíli trvalo - ale nezapomenutelným je především Norm a jeho nezapomenutelné hlášky při vstupu do hospody // ,,Mám optimální váhu na tři metry výšky". // ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velice bych uvítala komplet v nějaké rozumné podobě (ideálně s dobře přeloženými titulky). V počátcích Novy jsem to sledovala společně s Křídly, ale pochybuju, že jsem tehdy docenila kromě domácky příjemné atmosféry všechny vtípky. Až v posledních letech jsem navíc objevila pozdější série s Kirstie Alley, které jsou skutečně pikantní, ale chybí mi kompaktní zážitek se seriálem jako celkem. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Sledoval som prvé 2. série vysielané v začiatkoch TV NOVA. A keďže NOVA CINEMA nemám, hodnotím len to čo som videl v podvečerných časoch za Železného éry. Navyše ten pôvodný dabing bol vynikajúci: Danson (MARTIN ZOUNAR), Longová (VERONIKA ŽILKOVÁ), Wendt (ANTONÍN MOLČÍK), Perlmanová (MARTINA MENŠÍKOVÁ), Colasanto (JAN PŘEUČIL). No a NORMove hlášky, ktorými sa dožadoval ďalšieho pivka sú absolútne nesmrteľné. :-) (10.2.2009) ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestavte si takovou kombinaci seriálů Přátelé a Hospoda. Základní linka se zezačátku soustředí na pnutí Sama a Diany, no tato linie se stává dost únavnou, i když má specifické sladkobolné kouzlo. Diana někdy v půlce odejde a hodně pomůže i příchod Frasiera, který si tak vyslouží samostatný seriál. Ale nejdůležitější je opravdu ta atmosféra začouzeného domáckého baru a žvanění zkrachovalých existencí z doby, kdy ještě Amerika byla v pořádku :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Kultovní Burrowsův sitcom Cheers v tuzemsku nikdy - Zjevně dík tomu časovému odstupu, s nímž se seriál u nás vysílal.. - nedisponoval větší diváckou základnou, podobně jako v USA během svých prvních krůčků, nicméně dáte-li mu šanci, rozhodně neuděláte chybu.. Paradoxně na seriál výhradně se odehrávající v baru se jedná možná až překvapivě o velmi inteligentní záležitost s vtipnými dialogy, ukázkově užitými running joky a parádním obsazením na čele s mým favoritem Woodym Harrelsonem v nezvykle civilně uchopené roli pitomce.. A ta, hádám nezáměrná, až samozřejmá atmosféra osmdesátek se jinde jen dost těžko hledá.. Podobně jako byste jen dost těžko hledali někoho, kdo si ty osmdesátky prožil, a o Cheers by minimálně neslyšel.. Zkrátka takoví starší a klidnější osmdesátkoví Přátelé, jednoduše fenomén.. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (51)

  • V tejto epizóde je spomínaný tím NFL New England Patriots. (Johny203)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama