Reklama

Reklama

GPTV

(pořad)
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Naomi Adachi (moderátor), Jaromír Möwald (moderátor), Ondřej Broukal (moderátor)

Recenze (8)

Hawkey15 

všechny recenze uživatele

(1.8.19) Slabší odvar oproti NewGame+. V recenzích se dozvíte základní informace, ale nic navíc. Reprodukování cizích recenzí mě celkem zaskočilo. Naopak okénko, které mě potěšilo je "Návrat do minulosti" a připomenutí starší klasiky (v posledním díle co jsem viděl to byl KOTOR). Jako studentský projekt by to bylo super, ale na to, že má pořad za zády CZC.cz a Mall.cz tak je to slabé. (původně 2*) (5.6.20) Aktualizace: Musím říct, že za rok fungování se v GPTV hodně vyšvihli. S každým dílem jde vidět zlepšení, nejvíce mě potěšila rychlovka vydávaná každý týden pod názvem "GPTV News". Nejenom, že mi nedovolí zapomenout na GPTV jako celek, ale také tim vznikl větší prostor do hlavního (měsíčního) dílu. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý! Asi to má menší rozpočet, protože nemají žádné studio ani hosty a reportáže jsou vždycky někde ze schodiště nebo parku, ale nějak mi to nevadí. Herní obsah je zajímavě pojat, sem tam nějaký ten vtípek, dozvím se co potřebuji. Líbí se mi poměr jednotlivých částí. Megarecenze jedné hry, novinky, přehled toho co vyšlo, to je přesně to, co potřebuji. ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Super reinkarnace starého dobrého game page z devadesátek. Sic je to krátké, jednou za měsíc, ale hrozně hezky udělané. Moderátoři Naomi a Jarda jsou báječní, sympatičtí a netlačí zbytečně na pilu, jako u konkurenčního replaye nebo NGplus, Zdejší humor je svěží, inteligentní, zkrátka a dobře se to povedlo. Důkaz, že přeplácané studio a obrazovka plná cgi a dalšího digitálu není záruka na úspěch. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

No už je to rok od vydání tak taky přicházím s recenzí. Jedná se o projekt lidí co dělali snad první TV pořad o hrách v ČR - GamePage. Na FB sice mají vlastní profil, ale na youtube pod CZC a samotné CZCčko má tento pořad jako součást Geek magazínu, taková připnutá semi-nezávislá novinková část. Samotný pořad trvá necelých dvacet minut a vychází jen jednou za měsíc. Novinky jsou částí relativně nicneříkající a z mého pohledu moc nedávají smysl. Protože už dnes vycházejí hry ve větším množství než před lety a tak ta krátká část vypadá jako nefiltrovaný seznam právě vycházejících her x-). To co dnes člověk pobere z reklam nebo z hovorů s kamarády je v podstatě půlka novinek. Za něco stojí recenze, kde se i nějaké negativní slovo vyskytne, takže je vidět, že to není úplně nekritické. Nejlepší ze všeho jsou přechody/úvodníky mezi číástmi pořadu, které jsou legendární právě už od starého GP a kde se moderátoři ztrapňují jak to jde. Bohužel množství a síla nápadů není vždy úplně vysoká, nicméně je zatím až kupodivu nevysychající :-). Z tohohle pohledu je nejlepší díl #10 Star Wars. GPTV chybí dostatečná délka, aby stihl pokrýt rozumně vše co zrovna vychází. Nemá žádnou strukturu, o které člověk může říct, že jí věří, že se cítí doma, že se cítí mít přehled ve hrách. Je to spíš takový doplněk k ostatním pořadům či webům o hrách. Určitě schází nějací hosté nebo odbornící, aby řekli insider informace z vývojů her nebo rozebrali trendy doby. Myslím, že nynějších 80% je značně nadhodnoceno a hodnoceno lidmi s nostalgií. Dávám 50%. PS: Máša sice chybí, ale můžu říct, že jiný element Naomi zase něco přidává. Rok jsem si ale zvykal x). PSS: Zajímavý, teď jsem zjistil, že v Re-play skončila Trojanová-Tuček a šli dělat kopii New Game+, která to finančně neutáhla a šluss. Tak teď je místo pro krále volné, protože lidi Re-play 2.0 hejtí x). Jo, třeba bych potřeboval reportáž o českých videoherních pořadech, ale pořádnou, tak chop chop, nebo si ten přehled snad budu muset udělat sám. PSSS: stejně ta ČT to byli takoví kokoti nevizionářský... ()

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Tolik let jsem si přál, aby se GamePage v nějaké podobě vrátilo a mé modlitby byly, zdá se, vyslyšeny! Jen škoda, že pořad neuvádí Máša Málková, aby byla nostalgie kompletní. Nicméně Naomi s Jardou taky tvoří sympatické duo a jejich infantilní humor založený převážně na slovních hříčkách nemá chybu. Ocenil bych, kdyby se u recenzovaných her na PC někde mihlo okénko s HW nároky, jinak z grafického hlediska taky nemám, co bych vytknul. Dle mého by si pořad zasloužil i více dílů než jen jeden za měsíc, ale pořád lepší než nic. Tvůrcům přeji do budoucna hodně zdaru a pevné nervy u procházení nudných her! :) ()

Reklama

Reklama