Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (165)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,150,777Tržby Celosvetovo $29,404,235Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ To už nie je ani smiešne, Liam Neeson a jeho x-tá variácia slušného likvidátora z Taken, on proste nechce ale musí všetkých spráskať a vykosiť. Lepšieho človeka, čo tak slušne kradne pre dobro duše nie je široko ďaleko. Scenár jasné béčko, zloduši rovno z kruhov FBI, prečo nie aj tam sú len nenažratý ľudia, na hranici chudoby. Aspoň to má riadny ráz stále sa niečo deje, uteká sa z miesta na miesto, hľadá sa popritom kúsok dôvery k vyslúžilemu vykrádačovi trezorov... a tak dobre, čo nás zas čaká na budúce, aký výlev, či výplach. Neeson sa chce stať akčnou stár nového milénia, Seagal, Van Damme, Adkins, traste sa. /45%/ ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Tak máme tu zase oblúbeného Liama Neesona v akčnej úlohe, ku ktorej sa už vraj nechce vracať. Podľa traileru to nevyzeralo zle, povedzme si pravdu ani nie extra dobre, ale po pozretí môžem povedať že sa im tento film celkom vydaril. Neeson ma jednoducho baví, takéto úlohy mu sedia, jeho príjemný hlas sa v origináli dobre počúva, tomto filme ma tiež bavil bez problémov. Ostatní herci boli okej, ale že by ma očarili tak to asi nie. Cením že príbeh filmu nieje presne taký istý ako pomaly všetky podobné akčné filmy, toto bol trochu iný príbeh ako sa už z traileru zdalo, bolo to celkom fajn svižné tempo, po pomalšom úvode už dej plynul dobre a stále sa bolo načo pozerať. Akčných scén tu nieje veľa, ale hambu určite svojmu žánru nerobia. Podľa mňa celkom fajn akčný thriller, jeden z tých lepších Neesonových. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách mi bylo jasné, že jsme to už viděl… jen díky šlendriánství jsem si neuložil hodnocení. Sestava ukázková (T-1000, Michael Westen ze Status: nežádoucí a dokonce i syn Johna McClanea). Tak proč mě to sakra nezaujal natolik, že jsem film nehodnotil? No to už si asi nevzpomenu. Každopádně film, krom toho prvního debilního rozhodnutí (aka záchvatu počestnosti), je zcela v pořádku a vše působí svižně, mile a bez iritujících momentů. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V posledních letech jsou všechny role Liama Neesona tak trochu jak přes kopírák, ale mě to zatim ještě baví. Akorát teda postava zloděje, kterej vykrádá banky, aby ty peníze prostě jenom tak nastrkal do krabic, krabice zavřel do garáže a ty peníze vůbec neutrácel, je dost zvláštní. A když se nakonec ještě po X letech rozhodne, že se přizná, všechny peníze do posledního dolaru vrátí a půjde si to teda holt odsedět, tak to už vypadá spíš jako nějaká nechtěná komedie. Liam Neeson ale zvládnul tuhle divnou roli docela sympaticky ztvárnit a celej film utáhnul v podstatě sám. Škoda, že nedostal víc prostoru Terminátor Robert Patrick. Zbytek je tam spíš do počtu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mám takovou teorii, že film, ve kterém déle jak 10 minut hraje Jai Courtney bude sračka a zatím se mi ti to potvrdilo vždycky. Tentokrát však není chyba pouze v něm, ale hlavně v režii a scénáři, které se předhánějí, co bude působit debilněji. Neesona je mi upřímně líto a vzhledem k tomu, že to není jediná sračka za posledních pár let, mám o něj i trochu strach. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)

Reklama

Reklama