Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čekání na azyl má šťastný konec jen pro některé. Profesor Buchtálek svůj sen o Kanadě už asi nebude moci realizovat. Manželé Černiakovi mají potíže s dcerou Magdou, která darovala starý surf projíždějícímu spolužákovi, aniž tušila, co je v něm skryto. Zahradník Václav si najde práci, aby svou přítelkyni, klavíristku Lýdii hmotně zajistil, než bude moci koncertovat. Bobina si myslí, že definitivně ulovila Tona, ale ten si raději povídá s Magdou. A Dora Čechová, která zůstala v emigraci, ale chce být samostatná a s mužem se nestýká, se náhodně setká se sympatickým německým lékařem. Každý se zkrátka pokouší se svobodou vypořádat po svém... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romány a romániky, každý má ten svoj, emigranti si užívajú nielen slobodu. Konečne má Vilma Cibulková v tejto epizóde hlavnú úlohu namiesto ležania v nemocnici, a stojí to za to. Zvlášť to prekvapenie pred koncom v otvorených dverách u pána profesora. Napriek všetkému sa epizóda končí vo veľmi vážnom tóne. –––– Do loďky sa zmestí iba prevozník a pes. ()

Zajímavosti (2)

  • Scéna, v níž prof. Buchtálek (Jaroslav Kepka) stojí před kostelem a povídá si s Tonem (Branislav Mišík), se natáčela před Dominikánským kostelem ve Vídni, Postgasse 4. [Zdroj: Filmová místa.cz] (majky19)

Reklama

Reklama