Reklama

Reklama

Konec velkých prázdnin


Ztráty a nálezy (E06)

(epizoda)
  • Slovensko Straty a nálezy
Česko / Rakousko / Slovensko / Slovinsko, 1996, 1 h 28 min

Obsahy(1)

Uzavírají se seriálové osudy postav, jejichž důvody k emigraci byly různé a cesty ve svobodném světě neméně. Manželé Černiakovi se po zjištění, že v USA neuznávají diplomy z českých škol, vracejí zpátky do Československa. Vracejí se i s dcerou Magdou, která prožije svou první skutečnou lásku s Tonem. Klavíristka Lýdie konečně nachází uplatnění v oboru, zatímco její přítel zahradník Václav byl ve své vlasti rozveden a nic už nebrání jeho nabídce k sňatku. Méně šťastné budou zřejmě osudy kouzelníka Pepy a bývalé prodavačky Bobiny. Herec Milan Čech odlétá do USA, zatímco jeho žena Dora se vrací k německému příteli a do pevné náruče, nebo lépe, pevného sevření své matky. A Tony si jde v noci zase zaplavat... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbehy sa uzatvárajú, pre niekoho lepšie, pre niekoho horšie. Je na to potrebná trochu dlhšia epizóda a každý tak má dostatok priestoru. Dostali sa k dnes už dobre známej veci, že v kapitalizme sa musí buď tvrdo makať alebo sa vrátiť. Pripadne ešte podvádzať a nenechať sa pri tom chytiť. Za mňa filmovo najlepšou linkou bola Dejdar s Cibulkovou, v tomto príbehu nebol ani náznak amatérskosti, čo až tak bezvýhradne neplatilo pre ostatné. –––– Nejsem tak blbý, abych zbytek svých sil promrhal pro druhé. –––– Cizí vyžírky! A my je musíme živit a obsluhovat! Pak si odejdou za lepším a nám zbydou jen dluhy. ()

Lucia.Parnic 

všechny recenze uživatele

Straty a nálezy boli...už pred týmito a stála som tam ako 3 ročná a teraz viem, že to bol najlepší krátky seriál slovenskej televízie - musel by prísť nápad - a s nimi je to ako voľakedy s Bonmi ()

Reklama

Reklama