Reklama

Reklama

Coffee & Vanilla

(seriál)
  • Japonsko Kohi & banira (více)

Epizody(10)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Všichni mají zřejmě rádi poddajné, ale roztomilé trubky z venkova. Ona je přesně ten typ, se kterým bych se ani nekamarádila, protože bych ji měla chuť praštit pokaždé, když se zatváří jako naivka, chudinka nebo oboje dohromady. CEO a takový mladík a ještě tak schopný. Inteligentní. Manipulativní. Krásný. Dokonalý. Prostě cukrouš k pohledání. Trochu na mě působil jako nóbl prostitut, zaplacený jejíma rodičema, aby se konečně dotkla nějakýho chlapa (a pak i dokázal, že by mu to placené chlácholení ženských srdcí šlo...). A že se tady dotýkají – to je objímáníčka a sexíku! Ovšem jsou to scény až chladné, bez emocí, moc to nevypadá, že by se trubce chtělo. A všimli jste si trubčiny osobnosti? Já také ne, možná tam někde proběhla. Kdo ji najde, dejte mi vědět. I nafukovací panna má víc charakteru. Každopádně je to taková ta klasika. Pr(in)cátko se zamiluje do poddané, pak ji všude zachraňuje, „společně“ překonávají všechny směšné překážky, které je chtějí rozdělit, aby byl konec stejně sladký jako kafe ze Starbucksu se třema kostkama cukru navíc. Strašně těžce koukatelné, je to totální cringe. Pokud chcete japonštinu do pozadí, tak je to tak akorát. Slabé 2*. ()

Jirka_Šč

všechny recenze uživatele

První epizoda mě zajímala, protože jsem netušil, jaké budou úmysly hlavního hrdiny. Druhá epizoda to začala házet do xkrát viděného. Po ní jsem se podíval na zdejší komentáře a zjistil, že to takto bude až do konce. Tudíž končím. Manga asi vypadala zajímavě a rozumím, proč to zkusili zfilmovat, je to ale příliš japonsky pasivní. ()

Darksophie 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jako cvičení na poslech japonštiny je to perfektní. Hrdinka je tak jednoduchá, že stačí umět pár základních japonských slovíček a většinu jí rozumíte. Co se týče děje, tak tam už je to horší. A když chlapec začne hláškovat citace z otome her už to není totemo kawaii, ale totemo kowai. Jedna věc je, když vám určité věty říká 2D bishie ve hře, ale když to začne říkat reálný chlap zavání to pomalu předehrou ke znásilnění. Asi mám představu o romantice jinou. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne!!! Takhle to dopadá, když japonci vytvoří hrané anime, akorát se obávám, že v kreslené formě by to bylo krapet snesitelnější. Seriál tak naivní, slaďoučký a růžovoučký, že stačí pouze deset minut a už na sobě začnete pozorovat první náznaky diabetes. Ono to není špatné, jen je to velmi velmi nereálné a strašně přeslazené. "Sorry....You were too cute I couldn't stop. If you make such a cute face again I won't be able to hold back.." Typický pedofil vyčkávající před školkou s lízátkem v kapse. Casting na hlavní představitelku zjevně nebyl kdovíjak dlouhý, když tam dosadili děvče trpící Gravesovou oftalmopatií. Nu což, pro romantičky nevyčerpatelný zdroj, pro ty o něco málo rozumnější lobotomie. Nicméně klobouk dolů před těmi, které to dokoukají až do konce, já zvládla 15 minut a to jsem si fandila, že vydržím víc. * Úspěšně dokoukáno. S vypětím všech sil jsem to zvládla a poslušně hlásím, že nenastala žádná zásadní změna, akorát se teď obávám o své duševní zdraví. ()

Veruska.Kuru 

všechny recenze uživatele

Dost nechápu některé recenze tady. Sice uznávám hlavní hrdinka byla úplně tupá a blbá vyloženě blbá a naivní, že mi to trošku připadalo jako japonské  50 odstínů šedi.. Ale to je jedno. Hlavní hrdina byl až neuvěřitelně, neuveritelnej a celou dobu jsem si myslela, že to je podvodník. Protože takhle hezky chlap by si asi těžko o ní opřel kolo.. Bylo to divné od začátku, on byl divný... Ale což.. Dívala jsem se na to jelikož absolutně miluju Dóri Sakuradu a tím to pro mě hasne.  Jen aby bylo jasné ty intimní scény hmmm hned bych si to s tou hlavni naivní pitomou holkou vyměnila.. Za mě ok romantika jak se patří, se špetkou tě vanilky a nezapomeňte tu třešničku na tom dělá právě Dori .. Mňam mnam.. Dostala jsem chuť na vanilkové kaffe 😂🥴❤️... Díly jsou krátké za mě dokoukano za jeden večer. A jistě, se nikdy povídám zas.. Prootze to bylo tak pitomé až hezké.. A u pár chvil jsem měla  i úsměv ve tváři... Díky za lepší večer. ❤️ ()

Reklama

Reklama