Reklama

Reklama

Rozbijemy zabawę

(studentský film)
  • USA Break Up the Dance

Obsahy(1)

Polanskiho další školní film ze studií v Lodži. Mládež připravuje zahradní večírek, načež se ocitáme již na samotné taneční party s živou kapelou. Zábava je v plném proudu, když se dostaví skupina drsných mladíků, kteří se dožadují vstupu. To jim není umožněno, a tak během skladby „When the saints go marching in“ přelezou plot a rozpoutají rvačku. (J.Connor)

(více)

Recenze (8)

Faye 

všechny recenze uživatele

Lampiony, kapela, pánové ve fraku a trenýrkách, dámy v šatech a parta nezvaných, která zahradní párty ukončí. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

polanski nepolanski, tohle byla prostě ubohá, čirá nuda, která vznikla podle mě úplně zbytečně... 10%, a to radši nebudu pátrat za co... ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

heh. presne takto to prebieha na dedinskych diskotekach (viem o com hovorim), ale kedze ma to nebavi sledovat nazivo, vo filme uz duplom nie. inak hviezdicka za kameru a strih, ostatok nuda ako fras. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Polanski bol vždy rebel. To, čo v začiatkoch robil veľmi názorne, sa postupom času naučil robiť rafinovane a sofistikovanejšie...Toto dielko má síce nápad, ale kľudne mohlo byť o polovicu kratšie, pretože nič zaujímavé neprináša. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Nezajímavý námět, který je vyjádřen dostatečně už názvem (Zkazíme jim zábavu), je nesmírně nudně zpracován na ploše os mi minut. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Slabší, nic moc neříkající kraťas. Polanski je z toho občas cítit, ale svých budoucích kvalit ani zdaleka nedosahuje. I proto tím jediným zajímavým zůstává kamera. 40% ()

Reklama

Reklama