Reklama

Reklama

Mickey a kouzelné fazole

  • USA Mickey and the Beanstalk
všechny plakáty

Obsahy(1)

Disneyovská pohádka na motivy příběhu o Jackovi a kouzelné fazoli - hrdinové filmu jsou Mickey Mouse, Donald Duck a Goofy, kteří trpí hlady ve vyprahlém království, ze kterého zlý obr ukradl kouzelnou zpívající harfu, která dávala království život. Poté, co náhodou z jejich chaloupky vyroste fazole do nebe, rozhodnou se hrdinové získat od obra harfu zpět. (Rosana)

(více)

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

U nás vydáno spolu s příběhem "Nerozhodný drak" a rozhodně je na tom vidět, že tohle je kousek lepší, zábavnější, ale zároveň i propracovanější ve všech ohledech. Na poměrně krátkou, ani ne půl hodinovou stopáž jsou zde scény z různých žánrů a všechny fungují přesně tak, jak mají. Dokonce je zde i celkem silná hororová scéna, která by s dětmi uměla celkem dobře zamávat. Rozhodně to není příběh, který je jen dětskou pohádkou, ale má v sobě něco víc. Kde jsou ty časy, kdy si s žánrem tvůrci u Disneyho takhle hráli? ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že toto byla moje nejoblíbenější pohádka, na kterou jsem se dívala z VHS, když jsem byla nemocná. Skvělá animace, bezvadná hudba a vtipnost filmu tvoří ucelený dokonalý film, který bych se nebála pustit dětem! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Disney byl génius. Já prostě nepochopím, jak mohla taková pěkná animovaná pohádka vzniknout v roce 1947! Někteří tvůrci dnešních animáků by se od něj měli učit. Velmi zábavné (hladový Donald), nemůžu ale hodnotit tak vysoko jako u celovečerních pohádek. Silné ***. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Z detstva som si pamätal iba jedinú scénu (vystrielenie korku z flaše, na ktorom sedí Mickey) a teraz konečne aj celý film. 75% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Příběh je to opravdu kouzelný. Krásná animace spolu s vtipným příběhem, myšákem Mickeym a jeho kamarády. Pro děti a rodiče jako stvořené. ()

Reklama

Reklama