Reklama

Reklama

Mickey's Choo-Choo

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1929, 7 min

Režie:

Ub Iwerks

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Mickey si vyrazí na výlet se svojí mašinkou a cestou potká krásnou myšku Minnie. Samozřejmě jí nabídne svezení... Jenomže cesta nebude vůbec tak snadná, jak by si pasažéři přáli. (Estrellita)

Recenze (7)

anais 

všechny recenze uživatele

Myšák se láskyplně stará o svou mašinku, hraje na zvířátka (stejně jako ve Steamboat Wille) a ho ní se po železnici s kravičkou. Tak by se ve zkratce dal popsat děj této rané „myšákovské“ grotesky. Není to nic převratného, hlavně ve srovnání s výše zmíněným Williem, ale přesto doporučuji, jelikož se mi výtvarná stránka grotesek z tohoto období líbí asi nejvíce. Viděl jsem kolorovanou verzi a ta je opravdu krásná. Vůbec, tohle období, kdy byl Mickey zastánce drsnějšího humoru a animace už sice překročila přeci jen dost průkopnické Brémské muzikanty, ale ještě nedosáhla oné Disneyovské manýry, které už se studio za Waltova života nezbavilo. Komu se líbí tahle groteska, doporučuji Gallopin Gaucho, která je v obdobném stylu a je mnohem lepší! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

10. diel zo série Mickey Mouse - pokiaľ neprišla Minnie a hudobné týranie zvierat, tak sa to ako-tak dalo pozerať. Inak to je infantilný humor založený na hroznej opakujúcej sa hudbe. 50% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo - hlavně ta část, kdy měla mašinka problém vyfunět ten krpál. Mickey a jeho metody svádění začínají být legendární! :) 78% ()

Reklama

Reklama