Reklama

Reklama

Mickey's Parrot

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1938, 8 min

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Jeden deštivý večer se k Mickeymu domu v kleci dokutálí upovídaný papoušek. Nic netušící Mickey a Pluto si myslí, že mají ve sklepě uprchlého zloděje a vraha, o kterém mluvili v rádiu. Mickey se proto rozhodne vzít zbraň a najít ho, mezitím Pluto svádí oční souboj s akvarijní rybkou. Po velké přestřelce se nakonec ukáže, že to byl jen papoušek. Český název Mickeyho papoušek. (melloun)

(více)

Recenze (3)

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Zábavný animák o papouškovi, který vletěl do domu zrovna za velké bouřky. Mickey si myslí, že je to zloděj a tak vezme brokovnici a jdou ho hledat. Nakonec se rozdělí a vyděšení zničí celou kuchyň. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tahle groteska na mě jako na malou působila docela zvláštně a řekla bych i depresivně. Možná to byl úmysl nicméně kvůli tomu nepatří u mě mezi ty dobré. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

101. diel zo série Mickey Mouse. Diely s Mickeym a Plutom považujem za lepšie ako tie s Donaldom a Goofym. Tento nie je výnimkou. Mickey tentoraz ako zbabelec, Pluto zasa odvážny, i keď iba proti rybe a papagájovi. A práve nevítaný hosť v podobe papagája sa stane klbkom rôznych nedorozumení a vtipným momentov. 70% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama