Reklama

Reklama

Girls and Panzer the Finale: Part II

  • Japonsko Girls and Panzer: Saišúšó - Dai ni wa (více)
Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Echelon1 

všechny recenze uživatele

As the guns roar and Senshado calls, Honor spreads its wings, as the battle begins!♫ Bál som sa, čo to ponúkne, ale som milo prekvapený. Predovšetkým boj v džungli bol dosť napínavý, prostredie vizuálne aj atmosférou fantastické a Chi-Ha Tan až znepokojujúco nebezpečné. Hlavne som dúfal v lepšie spoznávanie osobností tankistiek, a to som aj dostal. Oceňujem v tomto ohľade mnohé drobné, ale výborné reakcie na situácie, ktoré dokážu povedať o osobnosti človeka veľa. :-) Fyzika stále nefunguje tak, ako by som si to aspoň ako tak predstavoval, ale s tým ja už neurobím nič. Nastal čas na časť 3! ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Konečně jsme viděli i detailnější zobrazení soubojů ostatních škol a přehnané souboje byly opět dost zábavné. A nechyběla ani kulturní vložka, v tomto případě v podobě písně o cibuli (opět) a písně Chihatanské školy. ()

Reklama

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Čekání na tuto epizodu bylo opravdu dlouhé, ale z mé strany určitě spokojenost, bavil jsem se. Kvituji, že zde byly ukázány souboje i ostatních škol, jen mě mrzí, že byly tak kraťounké... Či-Ha-Tan mile překvapil, vím, že není šance, aby tato škola postoupila, ale nevadilo by mi to. Co napsat na závěr, snad nebudeme na pokračování čekat opět dva roky... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama