Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Recenze (164)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $24miliónovTržby USA $13,906,394Tržby Celosvetovo $14,782,676║ Tuctová Sucharina. /30%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Ski Academy pro třetí tisíciletí - rozpustilá, úsměvná, originální a plná báječných mužů na svištících prknech... totální oddechovka, ať už jste někdy v životě na snowboardu stáli nebo ne ;)... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. Anytime - Eve 6 ,2. Makes No Difference - Sum 41 ,3. Win Or Lose - Foo Fighters ,4. Ev Rebahdee - Planet Asia and William ,5. Posters - Jack Johnson ,6. Funk No. 49 - James Gang ,7. Lipstick And Bruises - Lit ,8. She Is Beautiful - Andrew WK ,9. Hear You Me - Jimmy Eat World ,10. Green Light Girl (Rock Remix) - Doyle Bramhall II & Smokestack ,11. For Anyone - The Color Red ,12. Makin' Money - Handsome Devil , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Schválnostem spícímu kamarádovi se občas nedá nesmát, ale kdyby tvůrci přidali na vtipu místo toho, aby se jako hlavní příběhovou linii pokoušeli zabalit Casablancu do teenagerské variace, byl bych smířlivější. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Komediální oddechovka, která diváka pobaví, ale dějově nijak nepřekvapí. Slabší scénář lze shrnout do jednoho sloupce, ale Malloyovci to zachrání tím, že se dostal na plac Zach Galifianakis, který je opět výborný (jako v The Hangover) a sexy Victoria Silvstedt je opravdu výstřední postavou pro nás chlapy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Místní Eskymáci mají devět výrazů pro ptáka uvízlýho v trysce." Tato stěžejní informace, pár celkem povedených vtípků a nepřehlédnutelná herecká topornost populární švédské trajdalky po mole, byly tím jediným, co mě na snímku bavilo. Je však velmi pravděpodobné, že kdybych měl větší smysl pro stabilitu na prkně a byl při sledování pod vlivem některého z výkonných náladobudičů, tak bych se dokázal pobavit lépe. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Sneh je vďačná téma a dajú sa na ňom robiť všelijaké zhovadilosti, tak prečo to nevyužiť? Stačí len vypnúť mozgové závity a užiť si vcelku príjemnú, rýchlu, adrenalínovú, pobavujúcu srandu. Nič zložité, jednoducho príjemne stráviteľná blbosť. 60%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Podobně jako hodně zaprášená záležitost Sky Akademie, i tohle poměrně funguje. Máme zde zlého nového majitele horského střediska a proti němu se samozřejmě postaví místní povaleči, alkoholici, atd. Několik fórků opravdu povedených, ale hlavně se jedná o jednoznačně odpočinkovou záležitost, ve které Zach Galia....... (to jméno je opravdu hrozné) válí. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, mám rád zimní sporty a proto si užívám i skoro každou americkou komedii, co se odehrává někde na horách (i když jich moc neni). Sehraná partička fajn mladejch herců v úsměvném snímku, co nikoho neurazí, naopak pobaví. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu, příběhu a scénáře průměrná. Ovšem nutno dodat, že Šílenci na prknech jsou mým osudným filmem, mé jedné osobní záležitosti. (Záhada: level 99) :-D ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná studená zábava na teplý letný večer. Veľmi som sa bavila, malo to šmrnc, rýchlosť, nebolo to rozvláčne, malo to odlišné charaktery hlavných hrdinov. Nebolo to nijako romanticky ovplyvňované. Všetci herci boli vynikajúci, rovnako ako aj príbeh. Nemalo to žiadnu hlbšiu podstatu. Krásne zábery hôr a soundtrack, ktorý mi pripomenul staré dobré časy ovplyvňujú moje hodnotenie. 75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

asi nejlepší zimní komedie.ta přirozenost,jaká vyzařuje ze všech herců je neskutečná,na nic si nehrajou,to nejsou herci,to jsou prostě normální,přirozený hovada jak prase!:-)skvěle natočeno,super dialogy,parádní snow boardový jízdy,neskutečný roštěnky,skvěle vymatlanej prasík.....no prostě všechno v tom filmu dosebe nádherně zapadlo a kucí vytvořli neskutečně vtipnou oddychovku,která má hrdé místo v poličce s mými nejlepšími filmovými kousky.ty inge,miluju tě tak jak jen kluk může milovat holku,se kterou nikdy nemluvil...tak víš..nezašukáš si se mnou?..nic by mýho blbýho otčíma nenasralo víc!:-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem si docela ujížděl na debilní komedii Lyžařská akademie a něco podobného jsem čekal i zde. Bohužel jsem dostal ohromnou, nevtipnou nudu, kde je Aljaška dost nevyužitou kulisou, pro klasickou komedii o flákačích, večírcích a pichu. První film Zacha Galifianakise. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Carpe diem a dost. Ne teď vážně sníh, snowboard ulítla banda co za každou cenu býčí horu zachrání hlavně prasik to je blázen jak víno no ve směs celá banda jsou šílení blázni a proto o zábavu není vůbec nouze já se prostě bavím pořád stejně. ()

Reklama

Reklama