Reklama

Reklama

Star Trek - Série 1 (1973) (série)


Co se nestalo (S01E02)

(epizoda)
  • USA Yesteryear

VOD (1)

Recenze (6)

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady hned v druhé epizodě TAS se ukazuje jak moc tahle nenápadná a podceňovaná animovaná"srandička" obohacuje a rozšiřuje samotný ST-TOS .Pro fandy ST a hlavně Spocka, veledůležitá story. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

City on the Edge of Forever II. Naprosto zásadní příběh o Spockovi, který rezonuje dodnes v knihách a comicsech. A dokonce jsme dostali před 14 lety ono Vulkánské město ShiKahr v remasterované TOSce, což považuji za kulervoucí. Special quest star...Sehlat a Andorian aka Andořan (šedý, pravděpodně 1. Aenar) v TOS uniformě. Kéž by toho cgi kolegu v STE, pořádně ukázali.:( Ano, díky T´Pol víme, že Vulkánské děti se s večeří pro Sehlaty nikdy nezpozdí.;-) P.s. pokud chcete záchvaty smíchu, doporučuji si pustiti hlas Strážce Věčnosti (jehož umístění zde, vypadá naprosto jinak, než v TOS, hehe) v orig. Občas se mi ho podaří napodobiti. Jednoho ST kolegu (který je i zde na čsfd) jsem tím před mnoha lety, dohnal k slzám smíchu.;-) P.s. Hlas le-matyi, copyright Gojira. ;-) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda zameraná na Spocka, cestovanie v čase, naprávanie časového paradoxu a ukážka planéty i spoločnosti Vulkánu. No proste bravúra. Hlavne ukázanie Vulkánu by v hranej TOS išlo iba obtiažne - animovaný seriál má však v tomto výhodu. ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší epizoda seriálu, která se vrací k časové bráně z "Města na pokraji věčnosti". Znovu je nutné dát něco do pořádku a při té příležitosti je tentokrát k vidění i sehlat, kterého si předtím mohli fanoušci jen představovat podle popisu z „Cesty k Babylonu“. V ST Enterprise využili z téhle epizody prostředí Vulkanu, scénaristé Star Treku z roku 2009 úryvek z děje a dva dialogy. Autoři Star Trek Discovery zašli ještě dál a natočili v druhé sérii něco podobného, jen vyměnili Spocka za jeho starší adoptovanou sestru. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Hlas vulkánskeho chlapca Sepeka, ktorý sa posmieval mladému Spockovi patrí synovi režiséra Hala Sutherlanda - Keithovi Sutherlandovi. (koba)

Reklama

Reklama