Reklama

Reklama

Star Trek - Série 1 (1973) (série)


Zajatci času (S01E12)

(epizoda)
  • USA The Time Trap

VOD (1)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde sa Klingóni zdržia dlhšie ako len na pár výstrelov z fotónových torpéd, to nemôže dopadnúť inak než dobre. Časová bublina s bytosťami, ktoré spolu vychádzajú v absolútnom mieri je síce taká rýchlokvasná utópia, ale dostať sa z nej nemôže byť pre posádku Enterprise väčší problém. Ako inak. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uno perfecto! Gorn a Tellarit (po1. a naposledy v TASce), Romulan, Vulkánec, Orionka (která je tak zeleně křiklavá, až oči přecházejí. Žel nikoli, díky její animálně přitažlivé kráse) a jiné známé ST rasy pohromadě, jako hl. rada. Special quest star...U.S.S.Bonaventura. Magoři do ST techniky a lodí, zbystřete. Klingoni jako klasicky...zrádní (a oni mají tu drzost, tohle vyčítati Romulanům?!) a řácky pitomí, což mě vůbec nepřekvapuje. Pokud by nevznikla TNG, byli by tak napořád. A patřilo by jim to. ()

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice dobrý díl, který by byl v hrané verzi ještě lepší. Tady už vzhledem k délce epizody a kvalitě animace nebylo kam se pohnout. Bermudský trojúhelník a solidních zaokrouhlených 90 %. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naháněčka s klingony uvnitř vesmírné kapsy.. Námět dobrý. Myšlenka uzavřeného světa ve kterém se různé (a často znepřátelené) rasy naučily žít v respektu a míru je klasicky startrekovská. Jen to zpracování mi přišlo místy dost zkratkovité. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama