Reklama

Reklama

8

  • USA The Soul Collector (více)
Trailer

Recenze (9)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po 45 minutách vypnuto a navždy smazáno. Strašná sračka. Více mne zajímaly aktuální zprávy o koronaviru na mobilu, než tahle utahaná nudná blbost. .......OBSAH: Tajemná hrůza vykoupení a důsledky dohody s temnými silami. Osamělý starý muž musí navěky sbírat duše, protože kdysi prodal duši své vlastní dcery. Ale bude někdy schopen odčinit tento skutek? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Manželský pár s dcerkou se po smrti mužova otce přestěhuje do jeho rodného domu, Vzápětí se objeví divný černoch a s ním i divné věci. První půlhodina působila jako rutinní televizní horor, na který by se dalo i koukat, ale pak režie vypadla z tempa a nedokázala udržet pozornost. A přitom příběh, byť nijak převratný, nebyl díky africkému prvku úplně pitomý a potvůrka prohánějící se v okolí sídla působila celkem roztomile. Jenže halt není každý den posvícení. No a standardní snaha o originální konec to zabila úplně. 25% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jihoafrický snímek „8“ je ukázkou toho, jak může vypadat horor z trochu jiné kultury, horor, který by v sobě měl potenciál, že bude děsivý, ale ve skutečnosti se ukazuje, že je to spíš drama, které v sobě má pouze nadpřirozený prvek. Ale horor prostě není jen o tom, že je v jinak realistickém příběhu nějaký fantastický prvek. Tohle dělá ze snímku „8“ jen lehce podprůměrné drama. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek se různě prochází a sebou má pytel. V pytli je démonská verze jeho dcery , která uhořela kvůli tomu, že mu nějací vesničané podpálily barák jednou narazí na rodinu kde je dcera , kterou chce vyměnit jaksi s tím démonem. Pocitově to má minimálně 3 hodiny a horor to připomíná tak 10 minut námět dobrý zpracování tragické. 20 procent ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak to bola hovadina,este prva polhodina sa dala,ale potom som mal problem to dopozerat,cas plynul hrozne pomaly,takmer odpad...:-) ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Je to docela nudné, béčkově natočené, trochu patetické, ale naštěstí tomu nechybí myšlenka a ke konci to začne být dokonce i zajímavé, poctivé 2 hvězdičky. ()

Little_Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto si zaslúži odpad, pretože tento film bol utrpenie, to by som si radšej spravila lobotomii mozgu. Houno za film, houno za režiséry, houno za herci. ()

Reklama

Reklama