Reklama

Reklama

Démon zatracení

  • USA The Wretched (více)
Trailer 1

Z lesa se mezi lidi vplížilo starobylé zlo, čerstvé kytky v záhonech záhadně vadnou a umírají, místo dítěte najde matka v postýlce několik svázaných suchých větví. Tisíc let stará čarodějnice vylezla ze své skrýše v kořenech stromu. Těžko ji poznáte, může žít v kůži někoho jiného. A živí se výhradně dětmi.
Teenager Ben je po rozvodu rodičů trochu divoký a tak ho matka pošle zklidnit se na léto do malého města ke svému tátovi. Najde si brigádu, nudí se a má čas pozorovat. Všimne si proto menšího kluka ze sousedství, který si hraje v okolí, všimne si taky, když zmizí a nikdo ho nehledá, všimne si seschlých úplně čerstvých kytek v okolí, všimne si, že máma toho menšího kluka se chová hodně podivně. A nemůže si nevšimnout, že táta toho menšího kluka tvrdí, že žádného syna nemá. Vypadá to, že je jediný, kdo si kluka ze sousedství pamatuje a rozhodne se přijít věci na kloub. Ve sklepě u sousedů objeví strašlivé tajemství a od té chvíle mu půjde o život, stejně jako půjde o život dalších dětí z okolí. Tisíc let stará čarodějnice, mytický démon zapomnění a zatracení, je strašlivý protivník. Přestala se skrývat v okolních lesích a má hlad. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Taky vám to připomělo hrůznou noc? Akorat tam nebyl upír ale, striga... 8)

Jak si ten kluk porat chránil tu sadru i když ho topil. XD 

Hele, jako navzdory hodnocení... Dobrej horor. 

Nešetřilo se na Efektech ani na krvi aj příšerka se povedla. 

Za mě super... I když příběh trochu pokulhával... Docela dost zbytečných postav. Děj hrozně rozvětvenej ale, v podstatě docela strohý... Čekal jsem že tam bude nahánět víc postav, třeba ty kluky, že to bude třeba jako Jennefer Body... Ale, ve finále je to spíš takové dobré béčko. Chtělo by to trošku víc. Ale, neříkám že to bylo špatný, bavilo mě to. 82% 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Je to aspoň strašidelné ??rozmýšľam že by som nato išiel do kina uz som dávno nebol tak nech mam aspoň horrorovy zážitok 😁

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Průměrné béčko - neurazí, ale ani nezaujme. I když se jednu chvíli zdálo, že by to mohlo překvapit - bohužel ne. Jednou a stačí. 

Rosselanor

Rosselanor (hodnocení, recenze)

“We wanted a unique creature design for The Wretched that would scare the hell out of the audience,” Pierce said. “We looked to existing mythologies from across the world and incorporated elements from Black Annis and the Boo Hag.” Tolik asi k přehlubokým, dlouhým studiem získaným a prostému hororovému plebsu zcela nedostupným a nepochopitelným znalostem zdejších hororových expertů.

Reklama

Reklama