Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Funguje v Americe presumpce neviny? Michael Gallager se o tom přesvědčil na vlastní kůži, když jednoho rána otevřel noviny a na titulní straně spatřil svoje jméno. Článek, který následoval, byl celý smyšlený a obviňoval ho ze zločinu, ze kterého měl již být dokonce téměř usvědčen. V té chvíli se dosud úspěšnému obchodníkovi zhroutil život. Proto kontaktuje autorku článku, aby zjistil, co za spiknutím proti jeho osobě vězí. Spolu se pustí do vyšetřování, při kterém vyjde najevo, že vše byla jen pouze léčka, kterou na něj nastražil kdosi velmi nebezpečný... (Bonton Home Video)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Sally Fieldová později prohlásila: “Newman mě musel bít, ale jemu se do toho vůbec nechtělo. Bál se, aby mě nezranil, přičemž se o scénu se vůbec nestaral. Musela jsem se chovat jako příšera, až jsem ho k tomu konečně přiměla. Byla jsem celá modrá, ale neřekla jsem mu to, aby se necítil špatně." (Rocky62)
  • Sydney Pollack musel s producenty upravit závěr filmu, protože se zkušebnímu publiku nelíbilo, že reportérka a Gallagher (Paul Newman) nedostali šanci se usmířit. (Rocky62)
  • Film sa natáčal v Miami. (Svadbos)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama