Reklama

Reklama

Recenze (7)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Jednoduše rozkošné. Tentokrát to byl více propracovaný scénář, a dokonce jsme měli i zápletku. Všechno to začíná v krásné kanceláři, kde je Oliver šéf, a Stan něco jako jeho pravá ruka, ale jak to tak bývá, u nich nikdy nic nejde tak, jak by mělo. Proto se tam jak vichřice vřítí Oliverova bývalá milenka, a snaží se ho vydírat ne zrovna jeho oblíbenou fotografií. Tím začíná celý šílený spád událostí, do kterého se zaplete celé okolí. Všichni se nakonec sejdou v Ollieho domě, kde je zmatek, a nikdo už vlastně neví kdo je kdo. Já osobně jsem se dobře bavila, hezky to ubíhalo, a byla tam zase spousta povedených vtipů. Co dodat? Je to prostě Laurel a Hardy. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Hříchy mládí. Hardy je kandidát na starostu a spolu s Laurelem jsou majitelé prosperujícího obchodu s hnojivem. Jednou ale přijde Ollieho milenka z mládí a vydírá ho kompromitující fotografií. Mají se sejít večer, ale Oliver má zrovna důležitou večeři se soudcem, a tak to s ní má zatím „zorganizovat“ Stan, než bude moct Oliver přijít. Hardy se tedy různě snaží z večeře vymluvit, musí tajit její neustálé rozhořčené telefonáty a neustále uplácet sluhu Finlaysona. Stanovi se taky moc nedaří „zorganizovat“ a ani přes nadlidskou snahu jí nezábrání v tom, aby jela Ollieho navštívit. O „divokém večírku“, který se koná u Hardyových se doslechne i paní Laurelová a vydá se tam taky. Film vrcholí zmatkem, převlékáním se, chaosem a dokonce střelbou v Hardyho domě. Film je remakem jejich němého filmu Nezdařené zálety (Love Em and Weep), kde hrál ovšem hlavní roli James Finlayson a Oliver Hardy se pouze mihl jako soudce. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený remake filmíku „Love 'Em and Weep“ z roku 1927. Pan Hardy si jen prohodil role s panem Finlaysonem a taškařice jede nanovo. Myslím, že jsou oba filmíky na stejné úrovni. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama