Reklama

Reklama

Recenze (7)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Hříchy mládí. Hardy je kandidát na starostu a spolu s Laurelem jsou majitelé prosperujícího obchodu s hnojivem. Jednou ale přijde Ollieho milenka z mládí a vydírá ho kompromitující fotografií. Mají se sejít večer, ale Oliver má zrovna důležitou večeři se soudcem, a tak to s ní má zatím „zorganizovat“ Stan, než bude moct Oliver přijít. Hardy se tedy různě snaží z večeře vymluvit, musí tajit její neustálé rozhořčené telefonáty a neustále uplácet sluhu Finlaysona. Stanovi se taky moc nedaří „zorganizovat“ a ani přes nadlidskou snahu jí nezábrání v tom, aby jela Ollieho navštívit. O „divokém večírku“, který se koná u Hardyových se doslechne i paní Laurelová a vydá se tam taky. Film vrcholí zmatkem, převlékáním se, chaosem a dokonce střelbou v Hardyho domě. Film je remakem jejich němého filmu Nezdařené zálety (Love Em and Weep), kde hrál ovšem hlavní roli James Finlayson a Oliver Hardy se pouze mihl jako soudce. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Jednoduše rozkošné. Tentokrát to byl více propracovaný scénář, a dokonce jsme měli i zápletku. Všechno to začíná v krásné kanceláři, kde je Oliver šéf, a Stan něco jako jeho pravá ruka, ale jak to tak bývá, u nich nikdy nic nejde tak, jak by mělo. Proto se tam jak vichřice vřítí Oliverova bývalá milenka, a snaží se ho vydírat ne zrovna jeho oblíbenou fotografií. Tím začíná celý šílený spád událostí, do kterého se zaplete celé okolí. Všichni se nakonec sejdou v Ollieho domě, kde je zmatek, a nikdo už vlastně neví kdo je kdo. Já osobně jsem se dobře bavila, hezky to ubíhalo, a byla tam zase spousta povedených vtipů. Co dodat? Je to prostě Laurel a Hardy. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený remake filmíku „Love 'Em and Weep“ z roku 1927. Pan Hardy si jen prohodil role s panem Finlaysonem a taškařice jede nanovo. Myslím, že jsou oba filmíky na stejné úrovni. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Hardy se má ženit, ale na poslední chvíli se objeví bývalá milenka, která ho chce vydírat. Laurel má příteli pomoci, ale díky tomu si jeho manželka začne myslet, že jí podvádí a vyrazí na lov. Skvělé gagy, dobrý příběh a šílené ženské postavy. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 70%, - /některé vtípky už ne, bohužel/, + /děj - dokonce i zápletka, pár vtípků bylo velmi povedených/, hodnocení - moje 1. zkušenost s Laurelem a Hardym dopadla docela dobře, řekněme podle očekávání, něco se líbilo, něco ne, ale pozitivní dojem převládl ()

Reklama

Reklama