Reklama

Reklama

Život ve škole

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Novú zástupkyňu riaditeľa strednej školy na predmestí Paríža Saint Denis Samiu (Zita Hanrot) jej kolegovia učitelia varujú, že študenti sú nemotivovaní a nedodržiavajú disciplínu. Vidí veci úplne inak ako ostatní. Keď však spozná študentov, najmä Yanisa, ktorý je dosť bystrý a inteligentný, no rozčarovaný svetom, ktorý sa mu a jeho rodine akoby otočil chrbtom, zo všetkých síl sa mu snaží pomôcť, aby bol motivovanejší na zlepšenie známok. (DoubleFucker)

(více)

Recenze (9)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tolik filmů ze světa škol o mladých, nadějných a nevybouřených studentech tu bylo už tolik a v závěrečných titulkách jsem Gangster´s Paradise od Coolia taky už někdy slyšel. Nicméně nevadí. Francouzi jsou na podobné filmy podle mě profíci, takže můžu říct, že jsem na francouzskou mládež už po tomto filmu ryzí expert a nic mě nemůže překvapit. Multi kulti Francie jede…hlavně ve filmech teda. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Drama z prostředí školy a multi kulti Francie. Čekal jsem bláznivou nahláškovanou komedii a dostal jsem drama o problémových dětech. Kouká se na film celkem dobře, výchovná poradkyně je krásná žena, ale ta absence humoru mě zde poměrně zarážela. Tady jsem čekal rozhodně víc. Příběh***, Akce>Ne, Humor**, Násilí>Ne, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 5.5/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Drama o rizikovém povolání učitelů mládeže. Vypadá to realisticky až na to , že v patnáctičlenné třídě je jeden původní bílý Francouz, asi kvůli politické korektnosti. Když jsem byl v říjnu týden v Aubraix , nebyl v celé škole ani jen. Jen Arabové a Afričané. Je to dobře zahrané a má to rytmus denního života. Francouzští studenti se vadí ve škole v centru města, do toho drogy, sexismus...Je to emocionální i tam, kde chybí dramatická linka. Virtuální vzdělávání v době Covidu-19 vyvolává pohled na skutečné žáky a učitele ve třídě nostalgii.Tvůrci se vyhýbají závěrům, které jsou moc snadné. Je to typ filmu, kde to školní pracovníci, většinou učitelé myslí dobře a snaží se o sociální změnu ale ve "feel good" filmu nastává mnoho komplikací. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci námet s dokonalým potenciálom, ale tá realizácia ... veľká bieda! Aj keď obdobných filmov už bolo viacero, predsa len, potenciál imigrantskej mládeže "stratenej generácie" sa tu núkal viac ako kdekoľvek inde. Postavy študentov aj pedagógov boli viac než reprezentatívne, takže určite bolo na čom stavať. Ale nejako sa to nieslo stále v tej istej slučke, a celé to bolo stále o tom istom, bez nejakého poriadneho vývoja, posolstva či pointy. Na viac ako 2* to veru nie je!! Veľká škoda premrhaného potenciálu... ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Príbeh výchovnej poradkyne v škole, kde sú problémové deti, ktoré ale nie sú až tak problémové. Plus príbehy pár z tých detí. Bolo to ale príjemné, nenudilo, avšak neprináša tento film nič nové a ani výnimočné. 7/10. ()

maraHCV 

všechny recenze uživatele

Kostrbatý pohled na žáky,učitele a výchovné poradce z Pařížského předměstí.Nijak vážný,nijak vtipný...prostě nijaký!Myšlenka dobrá,ale realizace tak francouzsky lajdácká. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 6/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

Reklama

Reklama