Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 15. století žil na hradě v divokých rumunských horách mocný vládce. Říkali mu temný princ, protože byl velmi krutý a nelítostný. Celý život bojoval s Turky a legenda praví, že byl nesmrtelný a nikdo ho nemohl zabít. Poddaní se ho báli, žádný muž nebo žena před ním nebyli v bezpečí. Jeho záliba v krvi a utrpení je však známá dodnes a jen těžko uvěřit tomu, že jednoho dne si v jeho srdci našla místo láska... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Ako keby sa redakcia rumunského fantasy časopisu vrhla do lesov a za dva dni niečo nakrútila. Chvályhodné? Ani nie, pozerať sa na to nedá. Najmasívnejšou scénou je tá, kde majú štyri kone a piatich komparzistov. Ruky preč! Varoval som vás. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Billy Zane možná katastrofu na Titanicu přežil, ale to nemění nic na tom, že od té doby jde čím dál víc ke dnu a jeho filmy jsou zárukou dokonalé sračky, na kterou se nedá dívat. A Billy jako správný frajer drží svou laťku i v tomto snímku deset metrů pod zemí a s kozlíkem Popowichem nám dává nenápadně najevo, že tento film jde přežít jen díky kombinaci - Popovičák do ruky a nechat se narážet bo někoho narážet...pak to bude alespoň příjemně promrdanej čas...Jinak film doporučuji jako dárek pod stromeček největšímu nepříteli, pokud se z toho nezhroutí, tak je tu ještě možnost že se mu zkurví přehrávač, páč tomuhle neodolá nic. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Horror/thriller? Tohle??? Buahahahaáá, LOL, ROFL, :-DDDDD... zkrátka záchvat smíchu. Nespavost je fakt sviňa, díky které se mi "poštěstilo" shlédnout valnou část tohoto... ehm... filmu. Zoufale jsem si přála usnout a televize je obvykle v tomhle ohledu spolehlivější než kdejaká pilulka, ale tentokrát ne, ani v sebeobraně se mozek neodpojil. V angličtině existuje pro snímky typu "Vlad narážeč" výraz bullshit, čeština je v tomhle směru mnohem bohatší a já se rovnou uchýlím k regionálnímu označení: chujovina. Kníže Vlad někde pláče v hrobě nad tím, jak jej zase Hloupywood znásilnil, co to soudruzi z USA spáchali s Rumunskem za ubohou gigasračku. Nebudu popisovat děj, nepochopila jsem ho... a svou interpretací bych mu ještě mohla dodat i nějaký smysl, čímž bych vás mystifikovala. Nicméně jsem viděla i několik horších, méně vtipných filmů, ponechám tedy tomuhle pitomoučkému výplodu hvězdičku a 10%. ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, za co mohl dát někdo jednu hvězdičku. Je to fakt jeden z nejhorších filmů,co jsem kdy viděl. Film je pozoruhodný tím, že v něm není vůbec nic dobrého. Herecké výkony jsou mizerné. Střih je tak strašně špatný, že si toho nejde nevšimnout. Odpad je slabé označení, protože i ten se dá někdy recyklovat. ()

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdil bych, že film nemá žádný děj. Jen je v něm obrovská koncentrace naprosto nesmyslných scén a nesmyslného chování hlavních postav. Např. honička Billyho Zanea s příslušníky sekty drakonitů nebo snad byl Billy Zane členem sekty? A proč ho pak honili? Asi aby byla ve filmu i automobilová honička, která stojí za prd. Nebo proč šli hlavní hrdinové dva dny pěšky lesem, když na místo určení přijel Billy Zane v klidu autem. No je to do slova a do písmene hrůza (však je to horor, který hrůzný býti má). ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

V Rumunsku by měli zakázat točit zahraniční filmy! A proč proboha pořád ty prostřihy do středověku o ničem! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Draculu 3000, tak co bych se neprokousal Vladem narážečem. On by to nebyl špatný film, technická stránka filmu je více než na úrovni, zvláště kamera, hudba je řinčivě chorálovitá (heh) a herci mi nevadili, všechno dobré ale pohřbívá naprosto otřesný scénář v čele s příběhem, který jsem nějak nepochopil. O co že se to snažil Vlad? Parta studentů, jedna z nich má Vladův medailon, dozví se, že ho musí zničit, jinak bude zle - ale paradoxně Vladovi záleží víc na tom, aby všechny tři přítomné holčiny (včetně jedné Angličanky ze středověku) ojel, pokousal a poslintal a kluky aby chytal pod krkem, ale medailonu si vůbec nevšímá... prostě divné je to. A natočené v Rumunsku, což ale vzhledem potenciálu exteriérů považuji za klad... ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevím. Žádný zázrak to rozhodně není, ale že by se nenašlo 200 horších filmů, to se mi nezdá. Variace na drakulovské téma vykrádající kdeco, ale relativně zábavná. Z díla si odnáším si ponaučení, že hrabě Dracula mluvil anglicky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Drákula se musel obracet v hrobě, když byla premiéra tohoto..... Ani se nedá slovy moc popsat čím že je vlastně toto upíří veledílo. Amíci měli zase pár dolarů na rozhazování a tak si řekli, že si udělají prdel z evropské historické postavy. Jediný bod dám za pěknou herečku, protože zbytek filmu není hoden naprosto ničeho. Doteď je mi líto těch peněz, které jsem za to dal ve výprodeji ( asi 40kč), sem mohl mít dvě piva:(( ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Má tento film vůbec nějaký děj, nebo to jsou jen bezvýznamné repliky herců (i když se bojím toto slovo použít) na sebe vůbec nenavazující? Každopádně jsem dvakrát usnul a to už se mi dlouho nestalo... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No čo už, keď nemáte rozpočet a tým pádom ani kreatívne myslenie, ako sa tomuto závažnému finančnému problému vyhnúť, tak to končí asi takto. No najviac ma potešila okatá vykrádačka soundtracku k dokonalému Coppolovmu DRACULOVI. P.S. Prečo takéto sračky na nosičoch vychádzajú a pecky tohto žánru ( sú ich desiatky ), stále zostávajú opomenuté? ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem citlivým povahám...ale kdyby byl Vlad osvalenej fešák a "narážel" smyslné upírky tak by to snad dopadlo i lépe než tohle veledílo. Tento film je buď výsměch nebo pokušení o vzkříšení pravého Vlada, protože jestli by mě něco donutilo vstát z hrobu a někoho vysát tak tvůrce této tragédie. Jedna hvězda za...já nevím...tak třeba za...já fakt nevim...Za VLADAAA :-D ()

Reklama

Reklama