Reklama

Reklama

Into the Ashes

Trailer 1

Obsahy(1)

Nick (Luke Grimes) sa snaží uniknúť svojej minulosti. Teraz má stálu prácu, kamošov, oženil sa so šerifovou dcérou (Marguerite Moreau) a všetko nasvedčuje tomu, že sa konečne usadil a zapustil korene. Ale až do chvíle, kým ho jeho bývalí parťáci nevystopujú a nezačnú žiadať od neho ich podiel zo spoločnej lúpeže. (sochoking)

Recenze (15)

Ant 

všechny recenze uživatele

Revenge thriller, kdy pomsta vlastně nikdy není nejdůležitějším aspektem filmu. Cena pomsty a morální otázka toho, kdy je vražda v pořádku a kdy se člověk stává tím, komu se chtěl mstít, tady hraje důležitější roli. Někomu může přijít film pomalý. Je to pravý slow-burn v tom smyslu, že si film dá na čas s ustanovením postav a jejich rolí v příběhu. To celé podtrhuje neustále nervy drásající hudba. Scénář se moc nezabývá vysvětlováním minulostí postav. I vyvrcholení samotné je účelně zbaveno na důležitosti, aby vynikla samotná myšlenka, co stojí za příběhem. Luke Grimes celý film utáhne jediným pohledem. Jeho herectví beze slov bych mohla sledovat další dvě hodiny. Hodně slušná indie, která si hraje s žánrovými konvencemi. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krví nasáklý rutinní příběh o pomstě se solidními hereckými výkony a vizuálem sedmdesátek. Hodně času je vyplýtváno na morální dilemata. Film nezanechá nějaký déle trvající dojem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch maníků, kteří rozhodli začít znovu jen proto, aby je dohnala minulost, už tu byly mraky a Into The Ashes neořichází s ničím novým. Vlastně se dá říct, že to patří v rámci žánru k těm nejzbytečnějším filmům. Tempo není nijak závratné, takže jsem se i přes relativně rozumnou stopáž dost často nudil, cesta za pomstou také není nijak zvlášť akční a na můj vkus se tu dost často zbytečně kecá a pokud pominu Grilla, nezaujmou ani herci. Ztráta čau. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Revenge thriller z vidlákova v ktorom sa pretnú osudy drsniaka s dobrým srdcom a manželkou s krutými zlosynmi kvôli čomu dobrý drsniak nastúpi na cestu pomsty. Ma to ale extrémne pomalé tempo. K osudovému stretu dôjde až v polovici filmu a akčné scény okrem kratučkého finále tu žiadne nie sú. Behom filmu som necítil napätie ani v dialógových scénach v ktorých sa o to snažili. Je to celkom škoda, lebo Luke Grimes ako drsniak s dobrým srdcom a Frank Grillo ako totálny zmrd sa do svojich úloh hodia dokonale. Ale scenár a ani réžia ich nepodržala. 4/10. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

"Zákon je jediná věc, která nás drží od toho být divochy. " - svatá věta. Pomsta je ale nádherný pocit. Snad ten nejkrásnější. Miluji tyhle filmy a tohle herecké obsazení nemělo chybu - Grillo - Grimes - Badge Dale - perfektní herci. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Už v základe slabý revenge triler, ale ešte aj tá slabota je dostrihaná ako sviňa, viď. WTF Grillova havária na konci. Jeden prenasleduje druhého, strih na jedného, strih na druhého, zrazu sa druhý trmáca od vybúraného auta. WTF? Pričom technicky to mohlo byť celkom fajn. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

90% tohoto počinu, nebudu tomu říkat film, bylo natočeno zcela zbytečně. Jedná se o záběry na věci, auta stojící nebo jedoucí, lidi, kteří něco dělají nebo nic nedělají, popř. odříkávají tupý scénář nesouvisející s primitivním dějem. Zbylých 10% je ryzí odpad. V hlavní roli nějaký ušmudlaný mastný otrapa, v roli záporáka hnusný, neholený chlap s kšticí debila. Otřesný blbý námět, bez děje, bez napětí, bez čehokoli, co by aspoň něčím zaujalo. Otřesný scénář, otřesná hudba, otřesná režie, otřesný casting, otřesna stupidní ubohost. Blejt. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Lehce depresivní film, kde je hlavním tématem "pomsta". V celku ve film velkou dobu o hovně a když už se děje nějaká akce, tak se její průběh dozvíme až na úplném konci filmu. Klasické nudné béčko s neuceleným koncem. v kategorii B za 45% ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

SPOILER --------- Grillova havária na konci = W!T!F!!!. ................. Plus celkovo to stojí za deravú bačkoru. ()

Reklama

Reklama