Reklama

Reklama

Kono subaraší sekai ni šukufuku o! Kurenai densecu

  • Japonsko この素晴らしい世界に祝福を! 紅伝説 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmovém pokračování Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! a Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! 2 se opět vrací Kazuma Satō a jeho parta. Tentokrát jsou vyplašeni dopisem od Yunyun, ve kterém se píše, že se mají dostavit do vesnice klanu Karmínových Démonů. Banda se tam rozhodne jít a využijí tam trochu času, který jim zbyl, ale potíže začnou vznikat poté, co se objeví nepřátelský generál! (CarnTheNunya)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (11)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Kazumin forever! Filmové zpracování zastánce pravé rovnosti pohlaví se povedlo stejně ne-li lépe než seriálové zpracování. Jeho reakce na to, když s ním chce mít YunYun dítě je fantastická stejně jako jeho pokusy vyspat se s Megumin a když je vyruší Sylvia. Líbí se mi, že film rozvíjí lore, které bylo naznačeno v seriálu, takže za mne osobně naprostá nádhera. A Vanir a Wiz vs Sylva, taky skvělé. Nemám co bych tomuhle filmu vytkl, takže za plný počet. ()

Danken07 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik tejto série musím povedať, že som veľmi sklamaný z tohto filmu. Dej bol strašne jednoduchý a nezaujímavý. Je smutne, že z paródie na isekaie sa stal generický isekai. Komédia pre mňa nefungovala, kvôli rýchlemu tempu deja. Kvalita animácie je nižšia než v seriály (okrem súbojov). Nové postavy mali pár dobrých komediálnych scén, ale to je asi všetko čo o nich môžem povedať. Záporak nie je vôbec zaujímavý. Finále bolo fakt stupídne, čo sa týka logiky. Od vývoja vzťahu medzi postavami som očakával taktiež troška viac. 50% ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, ale zároveň nic, čím by se člověk mohl veřejně chlubit, že se mu to líbí - čili přesně Konosuba, jak ji mám rád. (místy mě až ze smíchu bolelo břicho, jak nebylo přestávky mezi "epizodami") Nemůžu se však zbavit dojmu (a utvrdila mě v tom kritika čtenářů předlohy), že závěr filmu byl špatně rozvržen - epické bitvy jsou fajn, ale emotivní a zcela zásadní vývoj charakteru postav si zaslouží víc než jen pár krátkých scén oproti protahovaným soubojům (notabene když to bylo vtipné i roztomilé zároveň; rozhodně se z toho dalo vytěžit více). Animaci není co vytknout, drží se na vysoké úrovni a skvěle sekunduje vynikajícímu scénáři a dialogům. Hudebně je to místy klasický grandiózní filmový průměr anebo grandiózní RPG-videoherní průměr, zachraňují to tak klasicky energický OP a typicky oddychové ED. Subjektivní plus za mnou milovanou absurdní estetiku Crimson Demons, jak co do jejich oblékání, jejich představování tak jejich magie. S tím jde ruku v ruce i objektivní mínus za Darkness a Aquu, které dostaly nepoměrně méně času na obrazovce, oproti páru "kazumin". Jestli si něco ze světa Konosuby zasloužilo celovečerní film, bylo to tohle. Zasloužilo si to však větší distribuci do kin - sledování doma je pohodlné, ovšem smát se společně s ostatními fanoušky a vidět EXPLOSION! na "stříbrném" plátně musí být k nezaplacení. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

I filmová Konosuba si drží svůj standard ohledně vtipů a během nějaké té hodiny a půl zvládne i odvyprávět docela smysluplný a zajímavý příběh s tím, že postavy a jejich vztahy se zde posunou mnohem víc, než v celé druhé sérii seriálu... A já jsem spokojený, bavil jsem se moc dobře, na barevnou magii se mi pěkně dívalo a k dokonalosti mi snad už jen chybělo, kdyby v závěrečných titulcích, po tom dojmu co ve mě zanechal boj s další generálkou pána démonů, začalo hrát "All you need is love..." 9,2/10 ()

TruthPreveal 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem viděl i film. Film stejně jako anime série je úplně stejně vtipný a zábavný. Postavy se opět nezapřely se svým chováním a reakcemi k situacím. Konečně jsem dostal v Konosubě i malilinkato romance (ale fakt jenom malinký ždibíček :D). Nebyl jsem si jistý koho bych měl shipovat s Kazumou, jestli Darkness nebo Megumin, ale po filmu je to jasná Megumin. Kazuma v tomto filmu zažívá svojí "popular phase" což jsem mu moc přál. Chtěl jsem aby se s někým dal dohromady, ale to se nejspíš v Konosubě nikdy nestane :D. Hodně lidí (např. na myanimelistu) si stěžovalo na animaci, že prý je úplně stejná jako v anime sériích. A já říkám: No a? Vždyť je to právě dobře, že animace zůstala stejná. Já si myslím že na anime, které se netočí moc zrovna okolo soubojů, tak bojové scény, kde je hodně explozí a různé magie, tak je animace náhodou dost super. Děj ve filmu jsou vlastně jenom jak to už někdo zmiňoval, jedna velká epizoda která je natažená na hodinu a půl. A i tak to vůbec nevadí, protože postavy, které jsou kdybych je měl hodnotit číselně 10/10, to prostě vždycky "potahají". Závěrečný souboj, mi moc nedával smysl, protože !!!SPOILER!!! jsem nechápal proč se znova objevili už dávno poražení Dullahan a Hans a společně se všichni se Sylvií proměnili v jedno velké monstrum. Po podívání se na internet jsem zjisitl, že v Light novel (předloha anime) Sylvie umře už po vystřelení z té velké zbraně a v anime přežjie jenom proto, aby to natáhli a aby další postavy dostali další prostor. Teď už chápu proč to nedávalo smysl. !!!KONEC SPOILERU!!! Kromě závěrečného souboje, byl film stejně dobrý jako anime série, kde vtipů a praštěných charakterů nebylo nazbyt. 5 hvězd (8/10). Pokud se vám líbilo anime, tak se vám rozhodně bude líbit i film. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama