Reklama

Reklama

Kono subaraší sekai ni šukufuku o! Kurenai densecu

  • Japonsko この素晴らしい世界に祝福を! 紅伝説 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmovém pokračování Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! a Kono subarashii sekai ni shukufuku wo! 2 se opět vrací Kazuma Satō a jeho parta. Tentokrát jsou vyplašeni dopisem od Yunyun, ve kterém se píše, že se mají dostavit do vesnice klanu Karmínových Démonů. Banda se tam rozhodne jít a využijí tam trochu času, který jim zbyl, ale potíže začnou vznikat poté, co se objeví nepřátelský generál! (CarnTheNunya)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Kazuma se tentokrát vydá na dobrodružství do vesnice karmínových démonů, kde se setká se spostou lidí podobných Megumin a narazí tu i na dalšího generála démonní armády. Jako obvykle se tu člověk řeže smíchy od začátku do konce typickému humoru pro tento svět, má to i své vážnější momenty, což tomu přidává na kvalitě a taky trochu oddechu od všeho toho šaškování, a celkem mě i překvapilo více momentů té úžasné animace při záběru na blízký detail pro dramatičnost. Po příběhové stránce mě zaujalo několik nových informací o postavě Megumin. A v závěru jen hudební stránka, která se drží svého (takže nic moc). ()

TruthPreveal 

všechny recenze uživatele

Tak už jsem viděl i film. Film stejně jako anime série je úplně stejně vtipný a zábavný. Postavy se opět nezapřely se svým chováním a reakcemi k situacím. Konečně jsem dostal v Konosubě i malilinkato romance (ale fakt jenom malinký ždibíček :D). Nebyl jsem si jistý koho bych měl shipovat s Kazumou, jestli Darkness nebo Megumin, ale po filmu je to jasná Megumin. Kazuma v tomto filmu zažívá svojí "popular phase" což jsem mu moc přál. Chtěl jsem aby se s někým dal dohromady, ale to se nejspíš v Konosubě nikdy nestane :D. Hodně lidí (např. na myanimelistu) si stěžovalo na animaci, že prý je úplně stejná jako v anime sériích. A já říkám: No a? Vždyť je to právě dobře, že animace zůstala stejná. Já si myslím že na anime, které se netočí moc zrovna okolo soubojů, tak bojové scény, kde je hodně explozí a různé magie, tak je animace náhodou dost super. Děj ve filmu jsou vlastně jenom jak to už někdo zmiňoval, jedna velká epizoda která je natažená na hodinu a půl. A i tak to vůbec nevadí, protože postavy, které jsou kdybych je měl hodnotit číselně 10/10, to prostě vždycky "potahají". Závěrečný souboj, mi moc nedával smysl, protože !!!SPOILER!!! jsem nechápal proč se znova objevili už dávno poražení Dullahan a Hans a společně se všichni se Sylvií proměnili v jedno velké monstrum. Po podívání se na internet jsem zjisitl, že v Light novel (předloha anime) Sylvie umře už po vystřelení z té velké zbraně a v anime přežjie jenom proto, aby to natáhli a aby další postavy dostali další prostor. Teď už chápu proč to nedávalo smysl. !!!KONEC SPOILERU!!! Kromě závěrečného souboje, byl film stejně dobrý jako anime série, kde vtipů a praštěných charakterů nebylo nazbyt. 5 hvězd (8/10). Pokud se vám líbilo anime, tak se vám rozhodně bude líbit i film. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

I filmová Konosuba si drží svůj standard ohledně vtipů a během nějaké té hodiny a půl zvládne i odvyprávět docela smysluplný a zajímavý příběh s tím, že postavy a jejich vztahy se zde posunou mnohem víc, než v celé druhé sérii seriálu... A já jsem spokojený, bavil jsem se moc dobře, na barevnou magii se mi pěkně dívalo a k dokonalosti mi snad už jen chybělo, kdyby v závěrečných titulcích, po tom dojmu co ve mě zanechal boj s další generálkou pána démonů, začalo hrát "All you need is love..." 9,2/10 ()

Modular 

všechny recenze uživatele

A víte vy co? Mně se to vlastně líbilo. Bylo to vtipné, nenudil jsem se a místy byla i ta animace docela hezká. Město Megumin je, oproti městě Aquy, zajímavé, a protože se jedná o film a ne sérii, tak se celkově příběh nezdál ani moc natahovaný. Jak jsem již řekl, vtipy byly vtipné, což je vždycky plus. Popravdě si nejsem jistý, co bych tomu víc dodal. Je to stejné jako u standardní Konosuby, ale není natahovaná a je o trochu lépe zpracovaná. 9/10. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I said that the sword’s name is Chunchunmaru.“ Konosuba ve filmu je docela zajímavá, divák se dozví něco o minulosti Megumin a Yunyun. Do toho se zapletou s jedním zlým generálem, jak to bývá v seriálu běžné. Vlastně jde o klasický díl seriálu roztažený do hodiny a půl. Konec mi přišel ale hodně natahovaný a kdyby se o půl hodinku zkrátil, vůbec by to nebylo na škodu. Nicméně děj přijemně ubíhá, obsahuje hodně vtipů a narážek a celkově je to trochu svěžejší než seirálové díly. Škoda jen, že to trochu odbočilo od parodie na roleplaying hry, čekal bych ně více odkazů. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama