Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po falešném policistovi Benu Josephovi zavede Alfhildr a Larse do Londýna, kde se dozvědí důležité informace o metodách neoludditů. Ingrid se rozhodne říct norskému meteorologovi Sturlovi o svém těhotenství. (HBO Europe)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí epizodě unijní šiml nepřiřehtal nic nového, takže jsem se mohl v klidu soustředit na probíhající děj, a můžu tak konstatovat, že to nebylo špatné, i když jsem si naprosto jistý, že mě první řada seriálu bavila víc. Když se nad tím zamyslím, příliš mi nesedí to zapojení Scotland Yardu do vyšetřování. Pravda, má to logiku, o tom žádná, problém je v tom, že mě to jaksi nebaví. Pro mě osobně by asi bylo lepší, kdyby se tvůrci zaměřili spíše na Vik... staroseveřany. / Poučení: I rozdíly ve výchově se dají překonat. 4*- ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavil "zostreleny" a znovu vypusteny holub a i pouzita strela. :)) A nemenej scenka -> Alfhildr-ina cestovatelska truhla, ktoru zaradili len pre LOL's, pretoze natolko je uz nasa vysetrovatelka asimilovana. Nemenej svedske stoly v britskom hotely. Svedkom podobnej "hamiznosti" som videl, ked nasinci, ci obyvatelia inych krajin boli na ranajkach vo viacerych Viedenskych hoteloch. Clovek hned "tusil". Nic extra...akurat drsny linia s tehotnou dcerkou a pristupom "mileho". Vycitka o antikoncepcii rozhodne bola na mieste. ()

Reklama

Reklama