Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Případ vraždy zavede Larse a Alhildr, první mezičasové policisty z Osla, do sex klubu. (SkyShowtime)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad má velký potenciál a tvůrci z něj zatím zdařile těží. Je jasné, že by mohlo vzniknout mnoho řad, protože tento svět nabízí desítky zápletek. Konflikty, které způsobuje střet lidí z různých období připomínají, jak moc se život člověka za posledních tisíc let změnil. Nabízí se srovnání s Bright, ve kterém ale americká kravina naprosto selhává. Zpřítomnělí už ve druhé epizodě!! nabízí skvěle odprezentovaný svět a sympatické postavy, mezi kterými to jiskří. Navíc mě baví ten šotkovsky severský humor. Vysloveně z toho mám radost a jen doufám, že se to v dalších epizodách nějak nezvrtne. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovatelia v štýle dvojky z Mostu našli horúcu stopu, až sa zdá, že by sa prípad mohol rýchlo vyriešiť, ale asi tomu nebude tak. Fórov je oproti pilotu pomenej, čo ale nevadí vzhľadom na fokus na vyšetrovanie, ale aj tu sa zabavíte. Očakávam časom teda aj zopár zvratov, inak sa dostaví menšie sklamanie. Dočkáme sa aj panoramatického záberu na Oslo, mňa osobne podobné obrázky zo Škandinávie vždy potešia. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikterak neskrývám, že mám obrovský problém s kvótami ve filmovém průmyslu (i leckde jinde), stejné potíže mám i s tzv. politickou korektností (úplně všude), takže mě převelice potěšil norský přístup. Abych řekl pravdu, kriminální zápletka mě tady až tak nebere, ale ten více či méně skrytý humor mě dostává. 4*+ ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl dobře navázal na první, byl na jeho úrovni. Všechno dává dost smysl a děj se vyvíjí zajímavě. Nemůže říct, že by za celou dobu přišla nudná pasáž. Za to pochvala tvůrcům. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes to, že není policejní zápletka nikterak promyšlená, neskutečně si užívám toho všeho dění kolem. Tvůrci to totiž udělali tak nějak půl na půl. Polovina dílu se zaměřuje na kriminální zápletku a ta druhá zase na spojitosti minulosti s budoucností a jejich postavami, což mě nesmírně zaujalo a jelikož není žádný limit v tom, o čem můžeme mluvit (máme v nabídce přeci jenom celou historii), tak je seriál pestrý, stále originální a pořád mě baví. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stretnutie dvoch "shieldmaiden" z minulosti a ich nocne vycinanie zachytene na telefone az po "houbickove" stavy boli celkom vtipne. Tempo sa zvolnilo, ale pripad napreduje pomerne rychlo. Neskusena typkyna proste natrafila na prvu, digitalne a hned spravnu stopu. Usmevne, ale co uz. Naviac, typek, co sa zatial rysuje ako "protistrana" neni ziadne "orezavatko", takze to snad bude este celkom zaujimave. Kazdopadne, uz mam v hlave par moznych scenarov a tie, co sa mi ponukaju ako najjednoduchsie sa dufam nenaplnia v seriali. Tentokrat priemer, ale stale som v zaujati. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší než pilot... Označení zpřítomnělých, které se nesmí říkat, škoda, kterou zpřítomnělá způsobí, ale ve finále za ní může poškozený... Jo, migrační paralela zesiluje... Pořád to má ale v sobě jistý X faktor a vyšetřování případu pokračuje... ()

Reklama

Reklama