Reklama

Reklama

Zpřítomnělí - Série 1 (2019) (série)


Epizoda 6 (S01E06)

(epizoda)
Norsko, 2019, 45 min

Režie:

Jens Lien

Kamera:

Philip Øgaard

Hrají:

Nicolai Cleve Broch, Krista Kosonen, Ingunn Beate Øyen, Morten Svartveit, Oddgeir Thune, Trine Wiggen, Ylva Bjørkaas Thedin, Bhkie Male, Gard Emil Elvenes, Odin Eiriksson, Benjamin Haugen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jak se vyšetřování blíží ke konci, musí Lars řešit svůj vnitřní konflikt. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná epizóda potvrdila, že to mali tvorcovia od začiatku premyslené a priniesli behom tejto trištvrte hodinky niekoľko zásadných a zároveň nepredvídateľných zvratov. Áno, mať premyslenú šesťdielnu minisériu vopred nie je nič komplikované, ale aj tak poteší, ak sa v závere takmer všetko logicky vysvetlí a zároveň ostanú otvorené dvierka aj do ďalšej série. Záver má spád, pomaly každú minútu sa dozvedáme niečo nové a ani nechcete, aby to celé skončilo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nebude natočena druhá řada, Norové by mě těžce naštvali. Nějak moc jsem si na Alfhildr zvykl, tahle policistka, která měla po celou dobu feminismus i politickou korektnost absolutně u mechu, mě fakt hodně bavila. Finální epizoda každopádně nemohla mít otevřenější závěr a já doufám, že toho tvůrci patřičně využijí. Mohl bych se alespoň těšit na setkání Toreho s Olafem. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu dost otevřený konec, který umožňuje pokračování, na druhou kdyby děj skončil tady, tak to taky bude dobré. Na vždy je potřeba vše za každou cenu rozvíjet donekonečna, aby se pak celý seriál shodil. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem doufal, že se stane malý zázrak a Zpřítomnělí zůstanou až do poslední epizody svěžím mixem detektivky a sci-fi s norským odérem. Jenže poslední epizoda to trochu rozhrábla. Jakoby se vše norské muselo točit kolem války, střetu mezi pohany a věřícími, nebo Ragnaroku. Líbí se mi ta nespoutanost a živelnost, ale opět vše směřuje k tomu pro mě už ohranému schématu...bude se nejspíš schylovat k severskému konci světa, resp. uvidíme jeho další verzi. Trochu zklamání. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne sa niektore veci dovysvetlili. Tapanie v tme bolo dost dlhe. A ano, narabanie s casovym kontinuom dava filmarom k dispozicii dost silne zbrane, co sa tyka scenara. Moze byt. Zrejme nebol dostatocny rozpocet, aby si tvorcovia mohli dovolit viac. Tak snad cosi zarobia a budeme mat i druhu seriu. Ako celok mierny nadpriemer s obcasnou slabsou, nevyvazenou epizodou. ()

Reklama

Reklama