Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Peter Parker je obyčejný, spíše neoblíbený, středoškolský student. Jednoho dne navštíví vědeckou výstavu, kde se předvádí možnost kontroly radioaktivního záření. Do cesty tomuto záření se připlete malý pavouk, který vzápětí kousne Petera, následkem čehož u sebe Parker objeví pavoučí schopnosti. Poté, co svojí nečinností nepřímo způsobí smrt strýčka Bena, kterého miloval jako svého otce, pochopí, že s velkou mocí přichází i velká odpovědnost. Stává se Spider-manem. Populární komiksový příběh, pocházející z hlavy Stana Leeho, se za dobu své existence dočkal mnoha filmových a seriálových zpracování. Tato verze z roku 2003 čítá 13 epizod. Sledujeme nová Spideyho dobrodružství, v nichž se můžeme potkat s původními komiksovými postavami. Ať už s Peterovými přáteli (Harry Osborne, Mary jane), tak i se záporáky (Electro, Kraven). (Šimpy)

(více)

Recenze (50)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný televizní seriál, který ukazuje Spidermana trochu komplexněji než Raimiho filmy. V mnoha dílech se ukázali všichni staří známý z Marvell světa. Občas se tu ukážou i X-meni, Kapitán America, Dr. Doom a jiní. Dkonce i český dabing byl slušný. ()

Viktooorka

všechny recenze uživatele

22. 11. 2009.. ráno v šest hodin v jednom nejmenovaným nonstopu v Praze.. viděno pár minut, beze zvuku, ale dočista vyvolávající chuť k smíchu.. naprosto otřesná animace, která mě donutila toto napsat :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Už ako chalan som kupoval komiks "Spider-Man" (vydával ho niekoľko skvelých dlhých rokov Semic Slovart). Dodnes mám k Pavúkovi pozitívny vzťah (aj keď od Raimiho sa mi viacej páči vydarenejší druhý diel). takže sa mi páčil aj tento televízny kreslený seriál. Známe postavy v ňom síce vyzerajú trocha inak (s výnimkou vždy rovnako vyzerajúceho a vždy Spider-Mana srandovne nenávidiaceho šéfredaktora Hlásnej trúby) a animácia je krásna. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako ten starej animovanej serial to neni, uz to holt nema tu atmosferu, ale to se dalo cekat. Animace je zvladnuta dobre a zajimava, jen takova drobet psycho, takze si musi clovek zvyknout. Hudba je az na par vyjimek taky velmi slusna. Co se tyce dabingu, tak hlasy jsou zvoleny velmi dobre. No a co se tyce samotnejch dilu, vetsina jich je super, problem je, ze dost casto tu misto nakyho superzaporaka opruzuje jen nakej chcipackej clovek, takze nedojde na zadny poradny bitky, ale zase aspon nejsou ty dily na jedno brdo. Jinak vylozene spatny jsou asi jen dva dily. Akorat bych opravil csfd, jeden dil ma 20 minut a je jich 13. Ty dva posledni jsou nejlepsi, to je slusnej mazec. Taky mi prislo, ze je serial drobet drsnejsi, takze tu par lidi pochcipa a obcas nekomu uklouzne i naky to sprosty slovo. Na puvodni serial to nema, presto to je slusnej nadprumer. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Seriál, který průměrného komiksového fanouška když ne potěší, tak určitě neurazí, výtvarná stránka i animace jsou na slušné úrovni a z formálního hlediska odpovídají komiksové stylizaci. Po obsahové stránce jsou příběhy upravené na tělo teenagerovskému věku, řeší se milostné vztahy, studium a uplatnění v životě. Na druhé straně je to přesně ten typ mainstreamové produkce, který diváka nezasaženého komiksem utvrdí v jeho předsudcích, že jde výhradně o infantilní a nenáročnou zábavu. Celkový dojem: 45 %. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Toto bylo mé pozdní setkání se Spider-manem. Dobře naladěná z obou filmů sem se těšila, že si zopakuju seriál z roku 94. Ale při shánění jsem se v podstatě "omylem" dostala k tomuto. Takže při sledování jsem byla mírně zklamaná, víc se mi líbil onen starší seriál. Animátorsky zvládnuto sice velice dobře, fajn úvodní znělka, která mi hraje v uších, ale tohle byla na mě až moc taková "svítivá" animace, jo a M-J má ty vlasy nějak moc červený a krátký:)). Ale zhltla sem všech 13 epizod. A teď snad konečně splašim SSS (správnýho starýho Spideyho.) 70 %. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "Spiderman" byl stejně ten z toho 1994, nicméně je tento zase lepší než ten z 2008 s názvem "Senzační Spiderman". ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Skvelej animáč, kterej jsem žral, když jsem byl menší, ale když to srovnám se Spidermanem z roku 1994, nesahá mu to ani po kotníky :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobrý seriálový Spiderman stojící především na nesmírně zdařilé a zajímavé CGI animaci, dalo by se směle mluvit o jakémsi neonovém noiru, která ve statických pasážích skutečně hodně evokuje samotný komiks v jeho tištěné podobě.. Samotné zmodernizování příběhu příliš neobtěžuje, fandu naopak zarazí skutečnost, že tvůrci vyškrtli zásadní charakter tety May, v důsledku nakonec příjemně také citlivě volená oční mimika Spidyho masky.. Skutečně velmi zajímavý projekt vezoucí se na vlně úspěchu naopak v mých očích slabých Raimiho bijáků.. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle Spider-man mě opravdu nechytnul. Příběhově docela průměrné, ale dva faktory tomu strašně ubližují. Za prvé to je přímo odporná animace. I ta z Iron Man & Hulk: Heroes United se zamlouvala víc. A pak je to strašný výběr hudby, která mi jednal leze na nervy a jednak se ke Spider-manovi absolutně nehodí. Abych jen nekritizoval, pokud je Spidey v kostýmu, tak docela ujde. 33 % ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle mi tehdy stálo za koupení originálky a nikdy jsem toho nelitoval, přes to, že jsem to vlastně ještě neviděl. Takže koupě byla tzv. na slepo, což já obvykle nedělám. Nevadí ani Kingpin, který je očividně převzat se vším všudy včetně silně charismatického a bohužel již zemřelého Michaela Clark Duncana z filmového Daredevila. Scénáře jsou od zkušeného matadora B.M.Bendise, který vytvořil kvalitní poctu Raimiho Pavoučnatce 1 a 2. Viz. shodný design kostýmu. Konec je sice poněkud ponurý, ale zase ewokuje slavné 50.číslo od Stana Leeho, kterým též začaly blahé paměti comicsové legendy, které mi budou chyběti. Zvláště v př. právě S-M. 2 díly s Electrem jsou jedním z vrcholů. Jen moc nechápu toho blonďatého Osborna jr. Hlasový casting se povedl rovněž na výbornou, kde máte vedle sebe Netflixovského hraběte Olafa, zpěvačku Lisu Loeb či mimózního rež. Roba Zombieho.  Peter přecházející zadumaně po stropě  ,,Proč nemůžu jít na párty jako všichni ostatní? Protože....nejsem jako všichni ostatní?´´ ;-) ,,Dokonce i X-meny zvou na párty´´ . Určo bych bral vícero sérií. Ale to už jest dnes marné. I když se min. rok objevila zpráva, že by tvůrci do toho šli, ovšem Marvel by se musel přidat. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabé. Spider-man snažící se hláškovat rozhodně nemá takový šarm jako ve filmu, akční scény zde působí spíš jako nudná dětská show a záporáci i příběhy jsou víceméně k smíchu....na druhou stranu který animovaný seriál o superhrdinech se povedl, ne?? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pavoučí muž byl vždy mým oblíbeným hrdinou, ač výšky zrovna dvakrát nemusím. Možná právě proto. Seriál je velmi pěkným vstupem do světa Petera Parkera a ukazuje velmi dobře jeho začátky. Pořád je to ale kreslený seriál, kde si tvůrci mohou dovolit v podstatě vše, na rozdíl od filmů. 70% ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin. Počítačová animace mi sice moc nesedla, některé postavy jsem ani nepoznal, ale celkem to bylo fajm. Navíc i zpracování postav, které teprve získávají schopnosti (Electro apod.) Dabing taky ušel. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Animace se mi nelíbila,ale tato verze Spider-Mana je podle mě nejlepší.Některé díly byly dokonce i temnější jako třeba díl s Lizardem.To se u Spider-Mana jen tak nevidí :D ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi dva díly, celkem to ušlo, animace zajímavá, ale mě bohužel nepřišla nijak dobrá. Přijde mi to spíše velice průměrné, na sobotu na ráno je to fajn, ale další Spideyho seriály mi přijdou lepší. Klaním se tak k 60%, protože i přes všechny zápory je to celkem zajímavý počin, který rozhodně stojí za pozornost, i když jí zřejmě jen těžko naplní. ()

Reklama

Reklama