Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaroslav Dušek uvádí původní neobvyklý televizní multimagazín.
Epizody:
1.Drobný újezd
2.Náhrada ztraceného času
3.Hrdina
4.Halušky v hospodě "U podivína"
5.Vláček dokoláček
6.Nalezený klíč (Česká televize)

Recenze (17)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Až patologicky zvrhlá pitomost, které ale nemůžu neudělit maximální hodnocení, protože kromě místy dokonalých frků a neustále dokonalého Duška je to tak raritní a odvážný počin, že nikdy předtím a snad ani potom si u nás nikdo na nic podobného netroufl a pravda, tenkrát při prvním a pravděpodobně i jediném vysílání to s Červeným trpaslíkem tvořilo smrtící kombinaci! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vysílání nebylo "trapně kvapně ukončeno", od začátku se to plánovalo jen jako šestidílný cyklus. Nic víc. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Vyděl jsem jen pár dílů, to se přiznám. Ale přeci jenom to ve mně zanechalo dost hluboké stopy:) Psaudo šamanská moudrost v podání velmi netradičních symbolik....krása. To může vzniknout jen u nás a jen pod taktovkou pana Duška. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak originální a ostrá jízda se v českých vodách jen tak nevidí. Škoda že seriál už nemám ve videotéce. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že to mělo celkem potenciál stát se kultovní věcí. Bohužel. Místy geniální fóry střídala občasná plytkost, i když povětšinu jsem se královsky bavil a též nelze Jaroslavu Duškovi upřít mimořádné komediálně-psychedelické nadání. Bylo to opravdu psychopeklo a takový styl humoru můžu, ale zdálo se to trochu nedotažené... Po trpaslíkovi to býval solidní dojezd.. Je to mezi čtyřmi a třemi, takových hezkých 70 %. A nejmenuje se to náhodou Dokoláč? ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyrovnané, ale druhý díl byl famózní a totálně originální. Scéna se šrubkem mě tenkrát naprosto odrovnala. 80% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dokonalost na poli tv tvorby CT. Neznam nic takoveho predtim ani potom...skoda, ze Dusek tak nejak zmizel, a asi nic podobneho uz neuvidime. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Ne každý koláč je k jídlu! Ne každý pořad je pro každého! Pro mě a známé z tehdejší doby to byl docela vypečený koláček, který místy šokoval, místy se drobil... Každopádně mám na VHS nahráno až od druhého dílu!!!! V paměti uvízl nejvíce díl s magicko - neurotickým výletem do lesa s páně Duškovým mlžným přeludem a přerodem "Haluško v hospodě u Podivína": "Jo takle!?! Vy buzny vověšený Ty já ti natáhnu...!" :) :D :) A v podstatě Dokoláč šokuje pořád, i svým téměř zmizením... :( ()

lake-lake 

všechny recenze uživatele

nevím, jestli je to jen můj problém, ale nedaří se mi (i díky značně chabé a výběrové paměti) zpětně rozlišit, kam všechny ty scénky o pár měsíců a let po shlédnutí zařadit. pamatuji geniální scénku, kdy se zraněnému podnikateli (naboural ve svém mercedesu) dostalo nadstandardní péče v podobě hromadné divácké televizní seance za účelem dodání uzdravující energie (médium Dušek). namísto uzdravení z nepříliš vážných zranění pán nakonec zemřel :) ()

bernau84 

všechny recenze uživatele

Proč proboha v pátek večer dávaj kejdy jako TV bonsaj a neopakujou tohle? je to odvaz! nikdy nevíte proč se stane to co se stane a vlastně ani nepochopíte co se stalo... díky bohu to mám na VHS jenom to najít... ()

Reklama

Reklama