Reklama

Reklama

Recenze (7)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Počáteční nadšení, že je seriál zasazen aspoň zhruba do doby, ve které se nejznámější kniha mého milovaného spisovatele odehrává, poměrně brzy vystřídal údiv nad tím, jak málo se tvůrci kmižní předlohy drží. Válka světů je pramatka invazivních sci-fi a mnoho lidí si myslí, že po Spielbergově adaptaci, už není co nového dodat. Jenže tak to vůbec není. Ale co už... Harness nám představí osudy jiných postav. Pokouší se Wellsův příběh rozvést do stran a bohužel i dopředu v čase, takže sledujeme dvě časové osy...což se mi nelíbí a moc to příběhu nepomáhá. Je to škoda...herci jsou vybraní dobře, trikově to taky není úplně špatné...jenže nefunguje forma... . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po představení základních postav příběhu něco spadne z nebe a začnou se dít věci. Příběh po dějové stránce vypadá uspořádaně, dokonce zasazený do stejné doby, jaký vylíčil autor H.G. Wells, ale to je prozatím asi tak vše. Chybí tomu větší kuráž v rámci napětí, šokujících situací a správnému aspektu dané sci-fi. ()

Reklama

Morb 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál vyloženě odkopala trojice produkce-scénárista-režisér v tomhle pořadí. Když nemám rozpočet, nerozhodnu se točit válečnej velkofilm, nenutim scénáristu zasadit děj o 80 let zpět a režiséra, aby to fakt točil. Tohle se tady stalo. Přelom 19-20. století je co do exteriérů a kostýmů, hodně nákladná záležitost a prachy na to evidentně nebyly. Efekty jsou naprosto strašný, celý je to nejspíš natáčený ve studiu a ačkoliv seriál začíná relativně zajímavou zápletkou a dokonce i herci se svých rolí ujali relativně zajímavě, kvůli nevěrohodným exteriérům a některým efektům jsem nedokoukal ani první díl. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel je celkom dobrý, ale nie je to žiadna sláva, čakal som od toho viac. Dozvedáme sa tu, ako to všetko vlastne začalo. Predstavia sa nám tu postavy, ktoré sú celkom sympatické. Začiatok dielu je však trocha nezáživný, ale keď na Zem dopadne meteorit tak sa konečne začne niečo diať. Pomaly sa stupňuje napätie, viac-menej až do konca dielu čomu napomáhajú aj celkom vydarené špeciálne efekty. ()

luky312 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No čo ja viem. Herci ako keby ani nevedeli čo hrajú. Hlavná ženská hrdinka sa usmieva na miestach kde by sa mala čudovať. Dôvod toho, že sa všetci na nich divne pozerajú a správajú k nim s odporom a nikto nevie prečo sa dozvieme až ku koncu dielu a nejak som bol z toho nervózny. Efekty sú taký seriálový štandard až podpriemer. Inak je to plné klišé a jediné čo ma pri tom ešte zaujíma ako sa bude vyvíjať dej. Inak je to ničím prekvapivé. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama