Reklama

Reklama

Kid

(festivalový název) (studentský film)

Obsahy(1)

Hana, Bažo, Maja a David byli až dosud nerozlučnou skupinou přátel. S blížící se třicítkou se ale jejich cesty rozcházejí. Hana se vdává, Bažo odjíždí za prací do Kanady a Maja se stěhuje ke svému příteli. V Davidově životě se však žádná změna nerýsuje a sám si není jistý, zda je to dobře, či nikoliv. Spíše než v nově nastalé osamělosti by se mu ale určitě této otázce lépe čelilo ve skupině přátel. Sympaticky energický film skrze přirozeně charismatického Davida komentuje s nenápadným ironickým humorem vakuum, které často nastává mezi světem plným večírků a ukotvenou dospělostí, jež se v tu chvíli zdá v nedohlednu. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (2)

venca163 

všechny recenze uživatele

Rejža pořád opakoval, že je to film o přátelství, ale je to spíš o jeho absenci. A taky se nemusel při diskusi tvářit, že mu vlastně ani nepřijde, že se téma filmu dotýká homosexuality. Vždyť je to omg úplně jak vystřižený z deníčku mladého gáje. Hodně teplý & celkem působivý. #kviff #54 (75%) ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Zahráno v pohodě, ale tvůrci se musí ještě hodně učit. Měl jsem pocit, že film trval hodinu. 90% času tvoří vata. Věrohodnost příběhu poněkud kulhá a na konci mě napadlo jen "a to bylo jako co?". ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama