Reklama

Reklama

Grace v jednom kole

(seriál)
USA, (1993–1998), 40 h 57 min (Minutáž: 19–23 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Daniel Flannery

Hrají:

Brett Butler, Casey Sander, Kaitlin Cullum, Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Dave Thomas, Julie White, Jon Paul Steuer, Walter Olkewicz, Tom Poston, Alan Autry (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(112)

Obsahy(1)

Grace je abstinující, čerstvě rozvedená alkoholička se čtyřmi dětmi. Snaží se životu čelit sarkasmem, který byste spíše čekali od muže. Seriál přináší kromě smíchu i dojetí a v USA byl velmi úspěšný, ve vysílání se udržel 8 let. (sator)

Recenze (4)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jeden z horších amerických sitcomů. Hlavní herečka má něco do sebe, navíc pokládám za velmi originální nápad, že ji nadabovala Zuzana Bydžovská, nicméně podruhé už bych s tím neztrácel čas. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (3) - 52. ročník (za rok) 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Brett Butler, 54. ročník 1996 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Brett Butler ()

sator 

všechny recenze uživatele

Nova to nasadila kolem čtvrté hodiny odpoledne a to seriálu zlomilo vaz v USa běžel 8 let na Nově 5 týdnů.... mě to bavilo. Sarkastické lakonické vtipné. Si pamatuji dvě repliky..."Vy jste abstinent? Ano. Proč ? Pamatujete si loňské léto ? Ano! Já ne... Tu druhou jen když bude zájem :-))) Grace mluvila Bydžovská... ()

Reklama

Reklama