Reklama

Reklama

Obsahy(1)

LEGO City Dobrodružství je zbrusu nový seriál představující vtipný, chytrý a akcí nabitý městský život, sledující naděje, sny a nehody stále se rozšiřující komunity postav. (TV Nickelodeon)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Povedený ideový následovník Lego Movie pro televizní obrazovky. Vizuální kvality ucházející, obsahově pak kulometná nálož vtipů, parodií, odkazů a narážek pro několik generací, a nádavkem vychytávky jako bourání čtvrté zdi (i když si přiznejme, že občas to spíš maskuje scénáristickou únavu materiálu;)), ale i tak jednoznačně věc hodná doporučení. Jen mám poslední dobou (obecně, nejen tady) pocit, že se v našich luzích a hájích překladatelé zlepšili co do znalosti angličtiny, ale nějak jim hapruje čeština - kdo sakra je "starostkyně"?:) Na jeden díl minimálně jedna podobná podivnost, ale mám obavy, že mladší diváctvo si toho ani nevšimne. Pojďme si dát spokojených 70% za řemeslně dobře zpracovanou nenáročnou zábavu. ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele

Po náhodném zhlédnutí pár epizod jsem tomuto seriálu dal šanci a byl jsem mile překvapen. I přesto, že nepatřím do cílové skupiny jsem se vydržel na seriál koukat a dokonce jsem se občas i zasmál. Vtipy jsou dětské, ale občas prostě pobaví. Navíc stopáž jedné epizody je snesitelná a animace celkem jde. Pro cílovou skupinu určitě skvělý seriál. ()

Reklama

Reklama