Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zrovna takovéto akční béčko snad už nemůže dneska ani nikoho oslovit. Tenhle film totiž skutečně nenabízí vůbec nic, co by ho byť jen minimálně zvýraznilo, či udělalo divácky jakkoliv zajímavějším, poutavějším, působivějším. Nenáročnost zápletky tu tedy nemám rozhodně v úmyslu kritizovat, nicméně její nezáživné zpracování už rozhodně ano. Pokud mě má totiž v dnešní době takovýto typ filmu zaujmout, či nějak oslovit, musí disponovat něčím, co ho dokáže vážně zvýraznit, a to ať už se jedná o šílený tempo, hromadu efektů, nečekané zvraty, překvapivou pointu, vygradovaný závěr, strhující akci, explicitní násilí, nebo alespoň vážně působivé postavy, nic z toho ale Point Blank nenabízí. Spád má po celou dobu kolísavé tendence, akce je spíš méně než více, a pokud se dostane ke slovu, tak na zadek neposadí, nějakými nekompromisními likvidacemi se tu filmaři také nemohou chlubit, a co se postav a jejich hereckých představitelů týče, známé tváře tu sice skotačí, ale že by zrovna tedy zazářily, tak to se bohužel nestalo, a především Grillo se tu drží hodně při zdi, což je konkrétně u něj velká škoda. Tato podívaná je zkrátka dost matný a nepřesvědčivý příspěvek do daného žánru, a skutečně nepřináší nic, kvůli čemu by stál za pozornost. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní Mackie, solidní Grillo, solidní hodina a půl. Pokud se dá nějaký film počastovat slovem "průměrný", je Point Blank přesně takový. Béčkovci od Marvelu si odskočili a natočili si s Netflixem variaci na tisíckrát omílaný scénář. Oba jsou naštěstí ve svých rolích ok, takže Vám těch 90 minut celkem uteče. Na odpočinek fajn, ale už se k tomu nikdy nevrátíte, dokonce nebudete za rok vědět, že jste to viděli. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Slušná akční jízda napumpovaná estrogenem hlavně díky Franku Grillovi, který je tu v neskutečné formě a vypadá naprosto badass. Pro mě zajímavá zápletka, která není originální, ale rozhodně nebyla tak hloupá jako v některých jiných akčních filmech. Absolutním klenotem byly pro mě scény s Big T. Naprosto jsem žral každou jeho perlu, která nejednou narážela na slavné snímky. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

3/10. Jedna z nejnudnějších věcí, co Netflix vyprodukoval. Herecké duo by bylo fajn, ale nikdo jim nepřihrává zajímavé repliky či zábavnou interakci. Akční scény jsou k smíchu a když už mají zajímavé prostředí (automyčka), tak jsou technicky nezvládnuté a zvukově (nepochopitelně) přehlušené funky hudbou. O zápletce a zbytku ani nemá smysl mluvit. Jestli se něčemu dá říkat totální brak - máme vítěze. Fakt nuda. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednoduchej příběh a zápletka, až jsem měl chvilkama pocit, že koukám na český Specialisty. Předvídatelný prakticky od začátku, těch pár přestřelek to nezachránilo. Vadily mi i jakýsi pokusy o vtipný prvky, k smíchu nebyly ani trochu. Kdo se na tohle chce podívat, doporučuju stáhnout si originální verzi s nějákýma normálníma titulkama, protože český dabing v tomhle případě ztratil koule a šedesátkrát přeložil fuck jako sakra, chvílema to vypadalo, jako když se děcko učí mluvit a opakuje jedno slovo - sakra, sakra, sakra...Do toho v pár okamžicích hlasitá hudba v ten nejblbější okamžik - tady neni o čem přemýšlet, 35%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama