Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osvald, zbavený cti být vůdcem dětské party, připravuje strašlivou pomstu. Lucie se bude divit, až se zmocní jejích formeláků Ferdy a Ferdy a podstrčí jí za ně neuměle vyrobené napodobeniny, zbavené všech kouzel! Chystá se na ni právě v den svých narozenin. Ale doma je všechno vzhůru nohama. Dětská komedie A zase ta Lucie režiséra Jindřicha Poláka navazuje na film Lucie, postrach ulice. Duchovním otcem doma i v zahraničí oblíbené Lucie je scénárista Ota Hofman, autor již desetiletí úspěšného Pana Tau. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (144)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Za mňa o niečo lepšie ako prvý diel, možno aj preto, že som si jednotlivé scény viac pamätal. Ale kto by zabudol na zimák v obývačke a návštevu majstrov v byte. Príliš to pokope nedrží, ale keďže cieľová skupina nie sú scenáristi, dramaturgovia, kritici ani fanúšikovia Start Wars (to je iba fór), tak je to úplne jedno. Okrem slapstick komédie ide ale aj o film o vzťahu medzi Luciou a dedom. Pri scéne, kedy Ferda a Ferda zjedia v chladničke dva ananásy, sa naši rodičia museli buď nahlas smiať, alebo plakať. V Západnom Nemecku asi tú iróniu nechápali. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Tak tento socialistický plátek je opravdu k zamyšlení, jako třeba, jak jeden mrazák může udělat z pokoje kluziště, ovšem co já vím čeho byly tyhle socialistický výrobky schopný. Dále třeba ty rádoby komické scény, jak jeden neschopný opravář vyrve zásuvku ze zdi a po chvíli je tam dalších 10 specializovaných opravářů. Jinak jsem se celkem pobavil, ale teda první díl byl mnohem lepší. ()

Reklama

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsme mohli spatřit i stationa a ovocný trh :)- Ale vážně - druhý díl je skoro tak dobrý jako první, ale více dětský, ne už tak rodinný. Přesto se tam najde pár momentů, které ocení spíš dospělí. V době, kdy píšu komentář, jsem to viděl před vánocemi, za hlubokých mrazů, ale lepší to asi bude sledovat za parného léta :D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Oba filmy mne docela nudily, i když ano, je zde kus fantazie a oba formeláci mají být vtipní - i tou žravostí, ale na mne to prostě nefungovalo, přišlo mi to utahané, pomalé (což je dáno i tím, že jde o sestřih seriálu) a přijde mi, že autoři, jakkoliv kvalitní, to točili spíše z povinnosti a kvůli finančnímu zajištění. U druhého dílu sice pobaví poslední Hrzánova role nebo netradiční reklama na všechny opravárenské služby, ale je to poněkud málo. Navíc třeba nevěřím, že by dospívající Mahulena Bočanová měla zájem hrát si s prťaty, místo aby lovila chlapy. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se inspirovat Luckou a udělat si také z obejváku kluziště, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslel a řekl si, že radši půjdu na stadion. No, tenhle díl mě pobavil více, než ten první. Scéna s Filipovským, hra na klavír, rekonstrukce bytu s Hujerem, ale hlavně jsem si oblíbil trhlého Hrzána, nebo-li profesora dědka Hartmana. /75%/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Servisní vozy firmy Arnold a Arnold byly československé užitkové Škodovky 1203 vyráběné v letech 1968 až 1982 v AZNP v závodu Vrchlabí. Policista (Jiří Krampol) jezdí ve filmu na německé motorce BMW R27 250cc vyráběné v letech 1955-1969. Lucčina (Žaneta Fuchsová) matka (Hana Maciuchová) jezdila ve filmu britským vozem Austin Rover Mini vyráběném v letech 1959 až 2000. (JARDAHONDA)
  • Ve scéně, kdy si zelený formelák chce napustit vodu do hrnku, otočí kohoutek k hrnku mimo dřez, načež se promění v zelené kolečko. Když však přistoupí k dřezu Šmíd (Karel Augusta), je kohoutek postaven rovně směrem do dřezu, aniž by ho tam kdokoli vrátil. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama