Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina teroristů provede přepadení vojenského konvoje, který má převážet radioaktivní materiál k výrobě atomových zbraní. po otevření nákladu však přichází šok. V transportu jsou totiž přepravovány zvířata z genetických pokusů. Mutacemi byli vypěstováni pro studium jejich chování v současných podmínkách. Byla otevřena pověstná "Pandořina skříňka". (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tie dinosaury vyzerali fakt realne, az som si najprv myslel, ze su to skutocne zive tvory. Ale vazne, s chodiacich babiek v ktorych boli obleceni ludia ma ani v najmensom nevystrasili. Feelingom sa mi film podobal na filmovy klenot VOTRELEC a PREDATOR. Ale na tieto filmy ani zdaleka nema. Akcii bolo dost, ale ked mali ukazat dinosaurov, tak to len v takych chaotickych zaberoch, az som mal chut film vyhodit von oknom. Film urcite neni megasracka, da sa to v pohode pozriet do konca. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu sa zrejme nasypalo do kasičky trochu viac zlaťákov a ostalo aj na pomerne slušnú akciu ( paradoxne však opäť neostalo na triky ). Big Boyovi Carnosaurovi tu opäť, ako v prípade dvojky, pomáha banda Raptorov, len aby ušetrila veľkému kámovi, zaslúžené hviezdne finále. Má to spád, má to ten správny béčkový look a pre mňa vrchol jednej biednej série. ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

No jo co se dá dělat, ač nerad musím dát Odpad! Důvody jsou velice jednoduché. V jedničce to celé ještě šlo, dinosauři pobíhali někde po buši, hezky v temné noci, občas se vynořili a někoho sežrali, plus tam samozřejmě byli i jiné věci. No v posledním díle trilogie to, ale skřípe už přespříliš. Pár carnosaurů se drží jen ve tmě a nebo v neostrých záběrech, jinak se radši neukazujou. Pronásleduje je parta policajtů, posléze vojáků a k nim se ještě přidávají mariňáci. A ti všichni se producírují jen po skladištích a nebo po lodi, ve které to vypadá stejně jako ve skladišti. Navíc scénář je plný logických kiksů a to nemluvím o digitálních efektech. Když přidám hlášky jako " Stůj, ruce vzhůru" - vyslané směrem k dinosaurům, nebo to, že dinosauři umí vypínat světlo, vyrážejí dveře ramenem a nebo fakt, že jsou nesmrtelní, není jiná volba než dát Odpad! Ještě mi nešlo do hlavy, jak se 9 metrový (!!!) Tyranosaurus, dostal do útrob lodi kde jsou sotva dvoumetrové dveře ... hm asi se naučil používat nákladní výtah. No nic. 5 % ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Jeden z VHSkových kultů, který se svého času válel v sekci dobrodružných filmů vedle Jurského Parku...to pak byl na základní školu docházející Israha překvapený, co si to půjčil. Má to veškeré atributy typického devadesátkového béčka, které nepobralo moc kvality a je pojato dosti odlehčeně, ale všichni zúčastnění se i při vědomí, co za kravinu vlastně natáčejí, snaží alespoň hrát to, že to berou vážně. Stejně jako Carnosaur 2 je i trojka převážně interiérová, ale tentokrát akčnější, krvavější, nahláškovanější a hlavně pojatá tak nějak více srdcařsky, ne jako spotřební zboží pro přehlcený trh, kde si může každý natočit a vydat prakticky cokoliv. A právě díky tomuhle jsou tyhle levné, trashové žánrovky z tehdejší doby tak nějak celkově lepší, než většina toho, co se v této škatulce točí dnes, a to i když zahodíme efekt nostalgie a díváme se v soudobém kontextu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak opět půjdu rád proti zdejšímu hodnocení. Zase jeden kousek co jsem si oblíbil v dětství a pobaví mě i dneska. Z carnosauří série určitě nejvydařenější díl. Kopa ultimátních hlášek např Z takovými vlasy nebudeš jezdit v mým džípu! nebo Co myslíte pane zabere to? To doufám je to jediný kus masa který ve skladišti zbyl... kromě nás! Carnosauři jsou solidní aspoň mě se líbili a bez problému dávám 60% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama