Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iliana Estañol a Johanna Lietha se ve svém svižném režijním debutu soustředí na prolínání osudů mladých hrdinek a hrdinů, kteří teprve hledají sami sebe: v energickém, střípkovitém vyprávění se tři dospívající páry setkávají s problémy vlastní identity a sexuality, zároveň objevují a prožívají lásku ve společnosti závislé na sociálních sítích. (Dny evropského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Dospívání, hledání sám sebe, stavění vlastních priorit a pilířů pro budoucnost. Snímek věrně zachytává problémy současnosti mezi náctiletými. Svoboda, oprostit se od rodičů, rychlé peníze, ale také nejistota a bez myšlenky na zítřek. Film mě bavil, artovsky otevřený konec jsem čekal. Zároveň však nedostanete nic šokujícího nebo tak moc zajímavého, aby si to zasloužilo vyšší hodnocení. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Příjemný, citlivý a decentní film o rakouské mládeži současnosti. Nemusíme být svědky žádných drogových dýchánků, šokujících scén či nějakého nesmyslného násilí, naopak sledujeme vztahové peripetie mladých Rakušanů, které se lehce prolínají. Ke všem přistupují tvůrci s nesmírnou citlivostí, což se projevuje především u intimních scén. Lovecut bych označil za protipól snímkům typu z dílny Larryho Clarka. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kompozičná schéma s 3 príbehmi bola síce sľubná, no tie príbehy neboli bohužiaľ nič extra. A to napriek tomu, že podľa mňa mali vcelku potenciál, no akosi to zostalo tápať v tej istej rovine, odkiaľ sa to nie a nie poriadne rozvinúť. Mladé slečny a junáci zatúžili po nespútanej dospelosti, a napokon zisťujú, že to nie je až taká výhra ako si asi predstavovali. Obzvlášť, keď slová ako zodpovednosť a racionalita im moc nehovoria... Nuž, ako reflexia súčasnej doby fajn, ale dramatická esencia sa stratila kdesi na pol ceste. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Laska a sex sesti teenageru v modernim svete Vidne, kde technologie hraji podstatnou cast zivota. Vztahy se provozuji pres Skype, lide se seznamuji na Tinderu a stale cpou fotky na Instagram. Bez internetu je udrzovat vztahy nemozne. Ruzne linie pribehu jdou do ztracena. Alespon trochu zajimava je ta s chlapcem na voziku. Prekvapilo me, ze vsechny vztahy jsou heterosexualni. Vsechno uz bylo v teen filmech videno. Dialogy pusobi prekvapive skutecne, ale nikam nesmeruji. Takze divat se 90 minut na teenagery je unavne. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama