Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návrhářka svatebních šatů pomáhá ženám, aby měly nejdůležitější den v životě opravdu krásný. Často ale zapomíná žít vlastní život. Po bolestném rozchodu si dává pauzu, když jí do cesty vstoupí hned dva muži... (TV Prima)

Recenze (5)

angel74 

všechny recenze uživatele

V žánru romantické komedie se dá narazit na daleko větší příšernosti, než je tato přeslazená svatební blbůstka, u které se alespoň hezky usíná. (45%) ()

velkyvezir

všechny recenze uživatele

Přišlo jen mně nebo ještě někomu dalšímu, že Edy Ganem je kopií Hillary Duff, ale s tím rozdílem, že bruneta s černýma očima? ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Film není vhodný pro nikoho pod čtyřicet, kdo se na něj dívá bez své matky.  Budete zažívat romantické příhody slečny, která předělává second handové svatební šaty , takže si nevěsty mohou dovolit drahé šaty svých snů. Dude je svatební fotograf. Potkají se na svatbě. ()

5Se 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo som tento film pustila, ale hrali v ňom sympatickí herci. To bolo jediné pozitívum, lebo inak to bola totálne prvoplánová romantická kravina so všetkými tými otrepanými scénami... ()

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil to nadšení lidí za Atlantikem, zvláště žen, schopných plánovat rok dopředu svatby. To naplňuje jejich život zejména nevěst a svatebních koordinátorek. K čemu je ten fanatismus, který prožívají celé rodiny, když se jich více než polovina do několik let rozvede? Všechno to plánování, útraty jdou do tisíců dolarů, v žádné jiné kinematografii se taková obludnost nekoná. Američané mají monopol a mohli by tento žánr vyvážet. Zřejmě je svatba byznys jako noha. Tady je hlavní postavou návrhářka svatebních šatů, to je nějaké živobytí? Ty spousty keců kolem ("tyto šaty překypují láskou"), kam na to chodí?. Zavrženíhodné! Další je název obchodu se šaty - "Pro tebe s láskou". Jó, kdyby tam prodávali pívo a vodku, pochopil bych. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama