Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mariner a Boimler reprezentují Hvězdnou flotilu u náborového stánku na veletrhu mimozemských pracovních příležitostí. Rutherford se musí postavit výzvě. (Prime Video)

Recenze (2)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi vzestupná tendence posledních několika epizod, pátý díl jde zase o něco výš než ten předchozí. Poodhalení Rutherfordovy minulosti bylo zpracované velmi dobře a budu teď netrpělivě čekat na dořešení oné záhady, možná i nějakého spiknutí (?) spojeného s jeho implantátem. Boimler s Mariner a jejich náborový stánek byly celkem vtipným ohlednutím se za různými podivnými kulturami z původních seriálů a jak už zmiňoval PKD, seriál ubral na ztřeštěnosti a dětinskosti a dost mu to prospívá, jen tak dál. 80%. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad ještě lepší/zajímavější, než předchozí díl. A jak tak vidím, nastupuje ve 3.s. onen vážnější styl, kterého jsem se obával a zároveň v něj doufal. V každém př. bych zatím zpětně řekl, že 3.s. jest zatím nejvážnější. Na 2.str, pokud chci šílenou hyperchechtandu, mám předchozí 2 řady, takže pohoda.;-) Fandové STVoyager si připočtou body navíc a hl. ti, kteří mají v oblibě ten jistý díl, který já tedy vůbec nemusím. Deltaplán vypadá snad ještě lépe, než v onom tv s. A poodhalíme též něco z Rutherfordovy minulosti, na kterou se malilinko naráželo již v předchozích řadách. P.s. Boimler jede. Já už bych asi též vypěnil. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama