Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Praporčík Tendi má za sebou první den práce na U.S.S. Cerritos, kde se setkává s dalšími členy podpůrné posádky, praporčíky Marinerem, Boimlerem a Rutherfordem. Mezitím je Boimler pověřen zvláštním tajným úkolem a Rutherford se pokouší udržet svůj milostný život, když vtom loď zasáhne katastrofa. (Prime Video)

Recenze (9)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

" What if she doesn't like the way that I look? Ah, I can only look one way.I can't change it by tonight! ... What if she hates my jokes? I don't know any jokes!" ()

BigBang 

všechny recenze uživatele

Je mi sympatický jednoduchý optimistický styl obrázků, pohledy na loď jsou moc hezké. Premisa vyprávění, že budeme sledovat star trek z podpalubí, pohledem protagonistů, kteří o můstku mohou jen snít, není špatná, byť se moc nehodí k tradici ST. Tím však klady končí. Seriál je strašný, nedá se na to vůbec koukat. Neustálý proud gagů, které mají 0% obsah humoru, se nedá vydržet. Pokud jde o ideologii, bude záviset, do kterého tábora divák patří, jestli mu bude vadit nebo vyhovovat. Nemůže však být pochyb o tom, že jde uvědomělé dílo, jehož tvůrcům leží na srdci víc intersekcionalní teorie skupinového útlaku než sci-fi tradice Star treku. Zajímalo by mě, jestli tvůrci mají star trek vůbec rádi. Já z toho cítím permanentní absurdní souboj vůlí, v němž se tvůrci snaží zadupat konzervativnější část fanoušků, která hledá eskapistickou zábavu, klidně i s pokrokovým laděním, které bylo ST vždy vlastní. Ale aktuální situace není jen o pokrokovém ladění, je to drsnější. ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Není to úplně marný, ale je jasný, že to vzniklo tak, že nějakej hlavoun od CBS zadal svým šmudlům ze "CBS Lower Decks" úkol ve znění: "Chci kreslenej Star Trek. A chci, aby to bylo jako Rick a Morty." Podle toho to vypadá. Neoriginálně... ()

Reklama

Reklama